Ali naj zdaj kupim bitkoine?

Vprašanje se poraja za vlagatelje in ljudi po vsem spletu: »S Cene Bitcoinov premika gor in dol naj kupim Bitcoin zdaj? ” No, odgovor na to vprašanje je, če ga potrebujete, da ga porabite, seveda. Če pa želite vlagati v BTC in bi radi kupili več bitcoinov v upanju, da boste z njimi zaslužili, poskusite počakati, da Bitcoin je po najnižji možni ceni, ker bo potem imel prostor le za dvig. Pravi trik je seveda določiti, kakšna bo »najnižja cena« v bližnji prihodnosti …

Ali je treba Bitcoin kupiti zdaj? Da, ker obstajajo rekordno število Bitcoin transakcij zgodilo leta 2015. Bolj kot kdaj koli prej ljudje uporabljajo Bitcoin, kar kaže, da se ta valuta resnično začenja uveljavljati, tudi če nedavni padec cene tega ne kaže.

Uporabite dolgoročno gibanje cen Bitcoinov, da se odločite, ali boste kupili BTC

Ali je v tem trenutku dobra ideja za nakup bitcoinov? No, mislim, da in BTC kupujem, ko le lahko. Bitcoin trenutno znaša 222,19 USD, v zadnjih dveh tednih pa je bil čas Bitcoin 300,00 USD in več. Torej, če kupite znanje za 222,19 USD in počakate, da doseže 300 USD, in ga prodate, bi zaslužili velik odstotek denarja za naložbo v Bitcoin. Torej, če iščete naložbe in razmišljate, ali bi bilo treba Bitcoin kupiti zdaj, boste morda imeli prav. Vendar sta 2 tedna kratko obdobje. Cena Bitcoina se je v zadnjem letu ali približno tako močno znižala, vendar je na splošno vredna večkrat več kot na začetku leta 2013. Dolgoročni trendi in pospeševanje sprejemanja Bitcoina s strani podjetij, so še vedno zelo pozitivni.

Prihodnost cene in povpraševanja Bitcoin

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Cena Bitcoinov narašča, odkar je letos padla na 200,00 USD. Zaradi tega se ljudje obotavljajo pri odločanju, ali je nakup bitcoinov pametna odločitev. Na trgu je veliko povpraševanje po bitcoinih, bitcoin pa se ves čas prodaja. Vendar pa je za vsak prodani bitcoin nekdo, ki ga kupi na drugi strani. S povečanjem števila transakcij lahko vidimo, da je to skupaj s sprejetjem na trgu posledica vedno večjega povpraševanja po valuti.

Odločitev za nakup Bitcoinov zahteva razmišljanje o resnični vrednosti Bitcoinov

Obstaja veliko načinov, kako zastaviti vprašanje »Ali naj zdaj kupim Bitcoin?«, In prav toliko odgovorov je odvisno od tega, na podlagi česar presodite, da gre za vrednost. Ne glede na to, kako vprašate, boste želeli izvedeti najverjetnejši odgovor, v teh treh člankih pa je opisanih nekaj dobrih dejstev, ki lahko vplivajo na vašo odločitev: “Ali je vredno rudarjenje Bitcoinov?“,“Kaj je Bitcoin?“In”Kako danes kupiti Bitcoin“. Priporočam, da upoštevate ta nasvet v člankih in investirate v Bitcoin, če si ga lahko privoščite. Ne pozabite, da je bil Bitcoin v enem trenutku več kot 1100 ameriških dolarjev, kar je samo še en razlog več, da je odgovor na vprašanje “Ali naj zdaj kupim Bitcoin?” je ja. Ta cena je bila takrat precej previsoka, saj infrastrukture, ki bi jo podpirala, ni bilo, a trg se je popravil. Z nedavnim napredkom, kot npr Microsoft sprejema bitcoin, Braintreejeva integracija Bitcoina v njihovo novo beta platformo, in obilico decentralizirani sistemi, ki se gradijo za podporo prihodnosti Bitcoinov, zelo verjetno je, da bomo videli, da se BTC drži konstantnega, včasih spremenljivega naraščajočega trenda.

Torej, naj zdaj kupim bitkoine? No, Google je

Google, največji iskalnik na svetu in eno najbolj premišljenih podjetij, pomaga odgovoriti na vprašanje s svojimi nedavnimi dejanji. Google se povezuje s Coinbase vključite Bitcoin v Google Now, vsaj na nek način. Prav tako so v preteklosti že izrazili zanimanje za Bitcoin, znani Googlovi zaposleni in nekdanji zaposleni pa so bistveno povezani z Bitcoinom. Coin Brief je postavil vprašanje, “Kdaj bo Google sprejel Bitcoin?«V preteklosti si ni težko predstavljati, da bi se podjetje odločilo, da bo začelo plačevati založnikom Adsense v Bitcoinu, kar bi Bitcoinu dalo prepotrebno stabilnost in prostor v domu tisočih spletnih skrbnikov. Tudi če bi bilo to omejeno na oglaševalce, ki so se odločili za plačilo z BTC, ujemajo s spletnimi mesti, ki so se odločili za sprejemanje bitcoinov, bi to močno poenostavilo postopek, omogočilo takojšnje plačilo in zmanjšalo Googlove lastne stroške.

Na koncu razmislite o vidikih razlike pri nakupu Bitcoin vprašanja in si na koncu ustvarite odgovor. Samo vedite, da lahko z vlaganjem v Bitcoin zaslužite kar nekaj denarja, toda kot pri vsaki naložbi obstaja tveganje. Čeprav mislim, da je zdaj pravi čas za nakup bitcoinov, v Bitcoin ali kar koli drugega ne smete nikoli vlagati več, kot si lahko privoščite izgubiti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map