Analiza corectă a prețurilor Bitcoin Partea 3: Profesionalism

Aceasta este a treia și ultima parte din partea noastră serie în trei părți cu privire la modul de a conduce corect Bitcoin analiza prețurilor.

În prima parte a ghidului nostru, am discutat despre cele două școli de gândire economică predominante, școala austriacă și școala keynesiană. Am analizat ineficiența pozitivismului în economie și modul în care adoptarea unei abordări praxeologice a analizei economice produce date mult mai utile. Am aplicat apoi principiul economiei austriece la analiza prețurilor Bitcoin și am explorat pe scurt modurile în care s-ar realiza o analiză a prețurilor folosind metodologia praxeologică..

De David Precious [CC BY 2.0], prin FlickrDe David Precious [CC BY 2.0], prin Flickr

În partea a doua a ghidului nostru, am analizat cum să efectuăm analiza. Am discutat despre importanța știrilor în procesul australian de analiză a prețurilor și despre ce tipuri de știri au cel mai mare impact asupra Prețul Bitcoin. Am ajuns la concluzia că doar cele mai mari știri provenite fie de la jucători de pe piețele principale, de la guverne, fie de la oameni influenți sau companii din comunitatea Bitcoin în sine au un impact semnificativ asupra prețurilor. Am avertizat cititorii cu privire la presupunerea defectuoasă că fiecare știre pozitivă ar trebui să exercite o presiune ascendentă asupra prețului Bitcoin. Apoi, am intrat în detaliu cu privire la modul de a face o distincție adecvată între tendințele pe termen lung și scurt și importanța nivelurilor de preț în analiză. În cele din urmă, am discutat momentul corect care ar trebui utilizat în efectuarea analizei prețurilor. Încercarea de a scrie o analiză prea des se va dovedi a fi problematică, deoarece schimbările de preț pot fi explicate doar prin examinarea acțiunilor indivizilor. Dacă cineva ar încerca să analizeze piața în fiecare zi, ei nu vor raporta altceva decât o activitate normală de zi cu zi. Prin urmare, cel mult, analiza prețului Bitcoin ar trebui efectuată o dată pe săptămână.

Această instalare finală subliniază importanța efectuării analizei prețurilor Bitcoin cu un nivel ridicat de profesionalism și onestitate. Aceste două trăsături sunt de cea mai mare importanță în acest domeniu al analizei economice. Pentru cititorii articolului dvs., ar putea lua informațiile pe care le furnizați și le pot folosi ca resursă consultativă atunci când iau în considerare cursul lor de acțiune de investiții.

Menținerea profesionalismului și onestității la efectuarea analizei prețurilor Bitcoin

Prin thinkpanama [CC BY-NC 2.0], prin FlickrDe thinkpanama [CC BY-NC 2.0], prin Flickr

Atunci când vă angajați în analiza prețurilor Bitcoin, este esențial ca cineva să fie atât profesionist, cât și onest în raportarea lor. După cum s-a menționat mai sus, oricine vă citește articolul ar putea folosi informațiile pe care le avansați ca sfaturi cu privire la modul de investire a banilor, chiar dacă susțineți că nu ar trebui. Articolul dvs. ar putea convinge pe cineva să-și încaseze bitcoin-urile sau să meargă totul cu fiat-ul lor. Acest lucru pune un analist cu urmări substanțiale într-o poziție de influență în comunitatea Bitcoin. Dacă scriitorul are destui cititori, iar acești cititori respectă întotdeauna sfatul scriitorului, atunci scriitorul ar putea avea o influență directă asupra prețului Bitcoin. Această poziție de putere vine cu stimulentul de a încuraja oamenii să acționeze într-un mod care ar aduce beneficii scriitorului. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple.

Orice analist legitim al prețului Bitcoin nu ar trebui să ofere niciodată sfaturi directe cu privire la modul în care cititorii săi își investesc banii, tocmai pentru că analistul ar avea un puternic stimulent să ofere sfaturi care să-i avantajeze, mai degrabă decât comunitatea Bitcoin în ansamblu. . O analiză adecvată a prețului Bitcoin ar trebui să conțină informații descriptive și speculative, dar niciodată prescriptive.

Un analist de preț ar trebui să fie, de asemenea, extrem de sincer în rapoartele sale. Acum, este bineînțeles acceptabil să-ți expui opiniile și să-ți folosești convingerile personale în analiza ta, întrucât întreaga practică se bazează în principal pe speculații și opinii personale oricum. Dar nu trebuie să minți niciodată sau să inventezi în mod deliberat informații care să facă analiza prețurilor Bitcoin să pară mai solidă decât este de fapt. Nu ar trebui să mințim niciodată pentru a evita să fim incorecți. Trebuie cu adevărat să acceptăm probabilitatea ca în cele din urmă să greșim o predicție. Nu este rușine să fii incorect; incertitudinea este esența pieței, așa că ar trebui așteptate predicții inexacte! Ar trebui să ne mândrim când interpretăm corect datele și le folosim pentru a face o predicție onestă care s-a împlinit. Cu toate acestea, nu ar trebui să ne simțim rău sau furios atunci când piața face ceea ce este mai bun și produce ceva ce nimeni nu ar fi putut prezice vreodată. Chiar și cu riscul de a fi incorect și jenat, analiștii ar trebui să dea întotdeauna păreri oneste și să scrie rapoarte oneste.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Pe scurt, o analiză legitimă a prețului Bitcoin ar trebui să respecte influența pe care ar putea să o dețină și să raporteze datele într-un mod onest. Este acceptabil să scrieți articole părtinitoare care să vă folosească propriile credințe personale, atâta timp cât nu mințiți intenționat sau nu fabricați informații pentru a consolida soliditatea percepută a analizei dvs..

Astfel se încheie a treia și ultima tranșă din seria noastră privind efectuarea unei analize adecvate a prețului Bitcoin. Folosind metodologia economică corectă, căutând știrile corecte, identificând corect tendințele și nivelurile de preț și rămânând profesionist și onest, se poate interpreta cu exactitate datele pieței și se pot furniza analize solide cu predicții puternice pentru viitorul prețului Bitcoin..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map