Ar trebui să cumpăr Bitcoin acum?

Întrebarea se adresează investitorilor și oamenilor de pe web: „Cu Prețurile Bitcoin în mișcare în sus și în jos ar trebui să cumpăr Bitcoins acum? ” Ei bine, răspunsul la această întrebare este dacă aveți nevoie de ea pentru a o cheltui, sigur. Cu toate acestea, dacă doriți să investiți în BTC și doriți să cumpărați mai mulți bitcoini în speranța de a câștiga bani de la ei, încercați să așteptați până Bitcoin este la cel mai mic preț posibil, deoarece atunci va avea loc doar pentru a se deplasa în sus. Desigur, adevăratul truc este să stabilim care va fi „cel mai mic preț” în viitorul apropiat …

Ar trebui cumpărate Bitcoins acum? Da, pentru că există înregistrarea numărului de tranzacții Bitcoin care se întâmplă în 2015. Mai mult decât oricând, oamenii folosesc Bitcoin, astfel încât acest lucru arată că această monedă începe să crească cu adevărat în popularitate, chiar dacă recenta scădere a prețului nu pare să indice acest lucru.

Utilizați tendința prețurilor pe termen lung a Bitcoin pentru a decide dacă ar trebui să cumpărați BTC

Este o idee bună să cumpărați bitcoini în acest moment? Ei bine, așa cred și am cumpărat BTC când pot. Bitcoin este în prezent la 222,19 USD, iar în ultimele două săptămâni a existat o perioadă în care Bitcoin a fost de 300,00 USD și peste. Deci, dacă cumpărați știți la 222,19 dolari și așteptați până ajunge la 300 dolari și vindeți, veți câștiga un procent mare din bani pe investiția Bitcoin. Deci, dacă doriți să investiți și să vă gândiți dacă Bitcoins vor fi cumpărați acum, este posibil să aveți dreptate. Cu toate acestea, 2 săptămâni este o perioadă scurtă de timp. Prețul Bitcoin a scăzut semnificativ în ultimul an sau cam așa ceva, dar, în general, merită de multe ori mai mult decât era la începutul anului 2013. Tendințele pe termen lung și accelerarea adoptării Bitcoin de către companii, sunt încă foarte pozitivi.

Viitorul prețului și cererii Bitcoin

Prețul Bitcoin a crescut de când a coborât la 200,00 USD anul acesta. Acest lucru îi face pe oameni să ezite atunci când decid dacă cumpărarea de bitcoin este o decizie inteligentă. Piața are o cerere ridicată de bitcoini, iar bitcoin-urile sunt vândute tot timpul. Cu toate acestea, pentru fiecare bitcoin vândut, există cineva care îl cumpără de cealaltă parte. Odată cu creșterea tranzacțiilor, putem vedea că acest lucru, combinat cu adoptarea pieței, rezultă dintr-o cerere din ce în ce mai mare pentru monedă.

Decizia de a cumpăra Bitcoins necesită gândirea la adevărata valoare a Bitcoin

Există multe modalități de a pune întrebarea „Ar trebui să cumpăr Bitcoins acum?” Și există la fel de multe răspunsuri, pe baza a ceea ce folosiți pentru a evalua valoarea ei. Indiferent de felul în care vă întrebați, veți dori să cunoașteți cel mai probabil răspuns și câteva fapte bune au fost prezentate în aceste trei articole care vă pot influența decizia: „Merită Bitcoin Mining?„,“Ce este Bitcoin?“, și “Cum să cumpărați Bitcoins astăzi„. Vă recomand să luați acest sfat în articole și să investiți în Bitcoin, dacă vă puteți permite. Amintiți-vă, la un moment dat Bitcoin a fost de peste 1.100 USD fiecare, ceea ce este doar un motiv în plus pentru răspunsul la întrebarea „Ar trebui să cumpăr Bitcoins acum?” este da. Prețul a fost mult prea mare pentru vremea respectivă, deoarece infrastructura care îl susținea nu era acolo, dar piața s-a corectat. Cu progresele recente, cum ar fi Microsoft acceptă bitcoins, Integrarea Bitcoin de către Braintree în noua lor platformă beta, și o mulțime de sisteme descentralizate fiind construite pentru a sprijini viitorul Bitcoin, este foarte probabil să vedem BTC să rămână la o tendință ascendentă constantă, dacă uneori volatilă.

Deci, ar trebui să cumpăr Bitcoin acum? Ei bine, Google este

Google, cel mai mare motor de căutare din lume și una dintre cele mai anticipate companii de gândire, ajută la răspunsul la întrebare cu acțiunile lor recente. Google colaborează cu Coinbase pentru încorporează Bitcoin în Google Now, cel puțin într-un fel. De asemenea, ei și-au exprimat interesul față de Bitcoin în trecut, iar angajații Google și foști angajați cunoscuți sunt implicați semnificativ în Bitcoin. Coin Brief a pus întrebarea “Când va accepta Google Bitcoin??”În trecut și nu este greu să ne imaginăm că compania optează pentru a începe să plătească editorilor Adsense în Bitcoin, ceea ce ar oferi Bitcoin o stabilitate atât de necesară și un loc în casa a mii de webmasteri. Chiar dacă acest lucru s-ar limita la agenții de publicitate care au ales să plătească cu BTC, asociat cu site-uri web care au ales să accepte bitcoin, ar simplifica foarte mult procesul, ar permite plata instantanee și ar reduce propriile costuri ale Google.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

În cele din urmă, gândiți-vă la diferențele legate de întrebarea Bitcoin de cumpărare și creați în cele din urmă un răspuns pentru dvs. Știi doar că poți câștiga destul de mulți bani investind în Bitcoin, dar, ca și în cazul oricărei investiții, există un risc. Deși cred că acum este momentul perfect pentru a cumpăra bitcoin, nu ar trebui să investiți niciodată mai mult în Bitcoin sau în orice altceva decât vă puteți permite să pierdeți.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map