Șase idei Bitcoin și Altcoins trebuie să îmbrățișeze partea I

Am urmărit evoluția criptomonedelor în ultimii 5 ani de când Satoshi Nakamoto și-a dezvăluit prima dată ideea Bitcoin. În acel moment, peste 300 de noi criptos au sosit pe scenă, mulți dintre ei dispărând rapid, nici măcar note de subsol în istoria mai mare a mișcării cripto. Motivul fiecărui eșec a fost diferit și nu vreau să mă împiedic într-o discuție despre ele. În schimb, aș dori să discut câteva idei pe care cred că comunitatea criptografică în ansamblu trebuie să le accepte. Unele dintre ele pot părea ciudate, iar altele pot părea acuzatoare, dar cred că sunt mai mult sau mai puțin corect în raționamentul meu. Pentru a-mi susține cazul, va trebui să numesc câteva nume și, eventual, să jignesc unii oameni. Aceasta nu este intenția mea, ci doar va fi una dintre acele situații inevitabile. Acest lucru nu este personal, ci este o afacere, așa că să continuăm cu această înțelegere.

1. Legile termodinamicii nu pot fi ignorate

Cele mai importante două legi fizice din multivers sunt Legile 1 și 2 ale Termodinamicii. Primul spune că energia nu poate fi creată sau distrusă, ci doar schimbată de la o stare la alta. Al doilea afirmă că, în cele din urmă, totul se destramă. Este absolut esențial ca aceste două legi să fie luate în considerare de către fiecare dezvoltator de monede și de către fiecare investitor de monede. Indiferent dacă exploatați cu un procesor, un GPU sau un miner ASIC, ardeți electricitate, iar electricitatea nu este gratuită. Cu excepția cazului în care vom rezolva problema producției și consumului de energie, va fi un factor din ce în ce mai mare în viabilitatea pe termen lung a oricărei și a tuturor criptomonedelor. Nu poți obține ceva degeaba. Aceasta este o lege fundamentală care guvernează universul, iar argumentarea acestui punct este o prostie. Când Jackson Palmer a creat Dogecoin a făcut-o ca pe o glumă și toată lumea, inclusiv Palmer, a fost surprinsă că a decolat. Bineînțeles, acel mic Shiba Inu este adorabil, dar nimeni nu ar fi putut ghici că doge va decola așa cum a făcut-o. Cu toate acestea, o mulțime de oameni au prezis corect că va rămâne fără abur și se va prăbuși.

dogecoin_logo_large_verge_medium_landscapeSerios, cățelușul acela este FERMĂTOR

Bitcoin a fost conceput să dureze aproape un secol pentru a-l extrage pe deplin, iar Nakamoto probabil nu a prevăzut niciodată realizarea adoptării pe scară largă. Cu siguranță nu în decursul unui deceniu. Doge, pe de altă parte, a fost conceput în scopul expres al adoptării generale pentru a crea o „monedă tipping” și a fost conceput pentru a produce 80 de miliarde de unități. Apoi s-a luat decizia de a le produce la nesfârșit, situație care zboară în fața legilor cererii și ofertei. Fără o limită a producției lor, în curând nu ar exista rentabilitate din cauza ofertei în continuă creștere și a costului de producție constant sau în creștere. Odată ce profitabilitatea a scăzut, stimulentul de a continua să lucreze s-ar diminua, iar minerii ar trece la pășuni mai verzi. După cum puteți vedea în graficul următor, prețul câinelui a fost pe o pantă descendentă constantă. 180 de zile de Doge Observați cum a crescut dogele în ianuarie ca răspuns la trimiterea de către comunitate a echipei de bob din Jamaica la Sochi. Apoi, a crescut din nou în februarie înainte de a scăpa. Un alt vârf, mai mic, a rezultat din sponsorizarea de succes a lui Josh Wise la NASCAR. După aceea, valoarea a scăzut constant. 30 de zile de Doge Graficul de mai sus este un instantaneu de 30 de zile al pieței doge. Comparând cele două grafice, puteți vedea cum doge-ul a trecut de la 60 de milioane de dolari la 30 de milioane de dolari în 90 de zile. Nu întâmplător, în prezent există 80 de miliarde de doge în circulație, cu alte 20 de miliarde de euro așteptate până la sfârșitul anului. Deși au existat câteva companii care au început recent să adopte doge ca opțiune de plată, nu mă aștept să continue această tendință. Nu există niciun motiv să facă acest lucru dacă valoarea continuă să scadă. Și va continua să scadă pe măsură ce vor apărea din ce în ce mai mulți dogi, ducând astfel la hiperinflație. De ce aș accepta doge evaluat la .00049 dimineața știind că probabil va valora .00045 doar când închid magazinul? Bitcoin a avut fluctuații de preț volatile, dar din moment ce se știa că doar un număr finit de bitcoin ar fi produs vreodată, adoptarea comercială a fost un risc calculat, având în vedere perspectiva lungă. Nu va exista niciodată un sfârșit al ofertei de doge, prin urmare nu există motive să ne așteptăm ca prețul să crească vreodată. Chiar dacă Doge ar schimba algoritmii la PoS și / sau fusion-mining, prețul nu va crește niciodată.

2. Mai mare nu este necesar mai bine

Numeroase alte monede, văzând succesul lui Doge și, neînțelegându-l complet, au sărit pe cărucior și au decis că numere ridicol de mari au fost „Următorul mare lucru”. Kittehcoin (25 miliarde), Infinitecoin (90 miliarde) și alte monede au decis că ar detrona doge și ar deveni noua dragă de Internet. Și toți au eșuat lamentabil, spre surprinderea câtorva observatori, inclusiv eu. Dacă mi-ai fi spus în 2011 că o monedă criptografică cu un câine pentru o mascotă ar zdrobi absolut DOUĂ criptomonede cu teme feline (Kittehcoin și Catcoin) aș fi râs de tine. Și totuși, s-a întâmplat. Motivele sunt abundente și sunt sigur că cineva va scrie „Cum câinele a bătut felinele” și voi citi cu plăcere articolul respectiv pentru că îmi place să învăț lucruri noi. În mintea mea, cel mai absurd exemplu al acestei curse Mai multe monede = Mai multă popularitate este moneda XXL care promite să elibereze „2.800 miliarde (sic)”. Pentru a vă oferi un cadru de referință pentru motivul pentru care acest lucru este ridicol (în cazul în care nu este imediat evident), populația umană este de 6 miliarde. Asta înseamnă că fiecare bărbat, femeie și copil de pe planetă ar putea primi 400 din aceste monede XXL și ar mai rămâne unele. Acest lucru garantează că nu ar merita niciodată nimic din nimic.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

3. Mai puțin nu este întotdeauna mai mult

Luarea evidentă din lecția de mai sus este că ar trebui să limitați numărul de monede produse, da? La urma urmei, Bitcoin este codificat pentru a produce doar 21 de milioane de unități, în total. Deși fiecare poate fi împărțit la 8 zecimale, acest lucru lasă în continuare bitcoinul capabil să dețină o putere semnificativă pe piață, chiar și cu numărul de bitcoini care s-au pierdut iremediabil în primele zile înainte de a avea de fapt o valoare reală. (Ca să nu mai vorbim de imensele proprietăți ale lui Satoshi Nakamoto.) Lucrând pe principiul penuriei și încercând probabil să demonstreze că dogecoina nu a fost cea mai tâmpită idee de a lovi cripto, cineva a dezvoltat 42 de monede, o referință la clasicul lui Douglas Adams „Ghidul autostopistului pentru Galaxy. ” Ar fi doar 42 dintre acestea produse vreodată, situație care a dus la o valoare inițial absurd de mare de 800.000 de dolari. Inutil să spun că balonul a izbucnit aproape instantaneu și prețul a ajuns la 9.000 de dolari. 180 de zile de 42   Apropo, acel accident precipitat mă aduce la următorul meu punct … care va fi abordat săptămâna viitoare, în partea a doua.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map