Bitcoin ca monedă vs Bitcoin ca tehnologie

Bitcoin ca monedă

Bitcoin ca monedăPână în prezent, Bitcoin s-a dovedit extrem de eficient în sensul afacerii în următoarele moduri: există anonimatul numerarului, care permite persoanelor care nu se cunosc să tranzacționeze în siguranță fără a fi nevoie de un furnizor de servicii financiare, de exemplu. MasterCard, Visa etc. În al doilea rând, există elementul de încredere fără a avea nevoie de o instituție financiară, cum ar fi o bancă, care să garanteze pentru dvs. În al treilea rând, Bitcoin a demonstrat, de asemenea, o capacitate tot mai mare de a gestiona o cantitate tot mai mare de tranzacții într-un mod eficient și convenabil. De asemenea, sistemul crește într-un ritm constant și este capabil să acomodeze această creștere. În cele din urmă, este în mod evident ideal pentru persoanele care doresc să țină degetele lungi ale guvernului din buzunare, deoarece în acest stadiu este foarte dificil să se reglementeze și să se impoziteze fondurile generate de utilizarea Bitcoin, în timp ce alte entități financiare au identitate juridică, precum și locus fizic. Asta înseamnă că unchiul Sam are degetul în plăcinte până la contul bancar al guvernului.

Cu toate acestea, Bitcoin are un neajuns major: nu este un depozit fiabil de valoare. Evident, din moment ce guvernul nu poate impozita sau reglementa această monedă digitală, niciun guvern nu o acceptă ca mijloc legal de plată. De asemenea, întrucât nu este încă definibil din punct de vedere legal ca proprietate corporală sau necorporală, proprietarii nu au nicio protecție legală în cazul în care sunt „jefuiți” sau luați la plimbare în această zonă. Cu toate acestea, are factorul de lipsă în spate – un fel de artă. În prezent, există doar 13 milioane de bitcoin în lume și această sumă nu va crește dincolo de 21 de milioane restante. Deci, atâta timp cât oamenii vor să cumpere „artă” Bitcoin, acesta are un anumit depozit de valoare.

Întrebarea de milioane de dolari în acest stadiu este dacă piața acestei forme de artă ciudate poate fi un stoc stabil de valoare pe termen lung. Se știe că piața Bitcoin poate fi extrem de volatilă, variind de la 5 la 1200 de dolari în doar o perioadă de trei ani. graficul prețurilor bitcoinExistă, de asemenea, aspectul lichidității sale. Bitcoin tranzacționează în prezent doar la aproximativ un sfert din volumul său zilnic; deci doar 2 milioane de dolari din valoarea sa de 3,2 milioane de dolari. Nu există nici măcar iluzia lichidității, deoarece nu există mijloace de reglementare a tranzacțiilor prestabilite în rândul deținătorilor mari. Proprietatea este, de asemenea, foarte concentrată, deoarece peste 50% din bitcoini sunt deținute doar de 20 de persoane. Chiar dacă nu există nicio dovadă a faptului că acești indivizi s-au aflat între ei, acest lucru ar putea indica ceea ce se numește o operațiune „pompare și descărcare”. În consecință, unii experți sunt de părere că Bitcoin este un balon care ne poate izbucni în față oricând.

Tehnologia Bitcoin

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

tehnologie bitcoinPe cealaltă față a acestei monede, sau ar trebui să spunem bubble, sunt experți care spun asta de atunci Bitcoin se bazează pe blockchain, care este o inovație cheie a timpului nostru, această bulă poate avea doar șansa de a rămâne pe linia de plutire. Să ne uităm un moment la furnizorii de servicii financiare care se bazează pe evidența digitală centralizată și privată. Acest lucru face ca deținătorul de cont tipic să fie o țintă ușoară pentru hackeri. Blockchain, pe de altă parte, este un registru public, ceea ce înseamnă că își protejează identitatea deținătorilor de cont prin utilizarea criptografiei. De asemenea, este deschis pentru inspecție de către orice persoană care are un computer. De asemenea, este protejat de un număr mare de contabili independenți sau „mineri” care concurează între ei pentru eficiență. Rezultatul acestei super contabilități este o evidență a fiecărei persoane care a deținut vreodată un bitcoin de la crearea acestei monede digitale. Mai mult, deoarece blockchain-ul „trăiește” în cloud, este protejat de încercarea guvernului de a-l controla.

În ceea ce privește tarifele, tranzacțiile blockchain sunt mult mai mici decât companiile de carduri de credit și băncile atunci când vine vorba de transferuri internaționale. Blockchain are, de asemenea, potențialul de a înregistra și transfera proprietatea asupra oricărei proprietăți corporale și necorporale. Prin urmare, este capabil să ofere un mediu pentru tranzacții de împrumut sigure între persoane care nu s-au întâlnit niciodată.

Bitcoin a inspirat inițiativele antreprenoriale din întreaga lume, în special în sfera tradițională a pieței bancare și financiare. Blockchain are potențialul de a fi nu numai un mod eficient de plată, ci, așa cum s-a discutat mai sus; combină calculul, proiectarea rețelei, criptografia și AI. Deși viitorul Bitcoin nu este pus în piață ca monedă, combinația acestor elemente poate deveni unele dintre cele mai perturbatoare tehnologii pe care le-am văzut vreodată..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map