Canada va implementa Regulamentul Bitcoin

Guvernul canadian a modificat Legea din 2000 privind produsele infracțiunii (spălarea banilor) și finanțarea terorismului pentru a include o parte din Bitcoin reglementare care ar impune oricărei întreprinderi Bitcoin, indiferent dacă au sediul în interiorul sau în afara Canadei, să urmeze niște linii directoare destul de stricte atunci când efectuează tranzacții comerciale care se suprapun în zonele financiare canadiene. Proiectul de lege pentru modificarea Legii produselor din criminalitate (spălare de bani) și a finanțării terorismului din 2000 a fost introdus pentru prima dată în martie, dar nu a fost adoptat de parlamentul canadian decât în ​​19 iunie. Deși Bitcoin va fi probabil cea mai puternic afectată criptomonedă, deoarece este cea mai populară, această modificare nu se limitează la Bitcoin. Limba legislației este de așa natură încât cuprinde toate criptomonedele, afirmând:

„Divizia 19 din partea 6 modifică Legea privind produsele infracțiunii (spălarea banilor) și finanțarea terorismului, printre altele, pentru a îmbunătăți identificarea clientului, păstrarea evidenței și cerințele de înregistrare pentru instituțiile financiare și intermediari, pentru a face referire la cazinourile online și pentru a extinde cererea din lege persoanelor și entităților care tranzacționează în monede virtuale și întreprinderi de servicii monetare străine. ”

Această parte a regulamentului Bitcoin ar clasifica orice întreprinderi care se ocupă în principal de tranzacționarea Bitcoin și a altor monede digitale, ca fiind companii de servicii monetare. După ce a fost clasificată ca o companie de servicii monetare, orice companie Bitcoin care desfășoară activități în Canada ar fi supusă unei nenumărate cerințe, cum ar fi păstrarea înregistrărilor, procedurile de verificare, raportarea tranzacțiilor suspecte și cerințele de înregistrare. Această reglementare Bitcoin impune, de asemenea, oricărei companii Bitcoin care desfășoară orice tip de afacere Bitcoin în domeniul economiei canadiene să se înregistreze la Centrul de analiză a tranzacțiilor și rapoartelor financiare din Canada. Neînscrierea la acest birou va duce la aplicarea unor penalități puternice asupra afacerii în cauză. Aceste sancțiuni includ divulgarea publică a numelor companiilor care nu au respectat regulamentul Bitcoin, ceea ce ar fi extrem de dăunător oricărei afaceri Bitcoin care încearcă să colaboreze cu orice instituție bancară din Canada..

Impactul potențial al reglementării Bitcoin

Legislația care pune în aplicare acest regulament Bitcoin se extinde la orice Afaceri Bitcoin care fac afaceri în Canada, indiferent de țara de origine a companiei. Dacă Robocoin vrea să instaleze un bancomat Bitcoin într-un oraș canadian, trebuie să respecte noul regulament Bitcoin. Dacă un cetățean canadian cumpără sau vinde orice cantitate de bitcoin de la Coinbase, atunci Coinbase trebuie să respecte regulamentul Bitcoin. Imensitatea acestei reglementări Bitcoin se face evidentă în aceste două exemple; fiecare companie Bitcoin din lume trebuie să respecte acest regulament canadian Bitcoin sau altfel vor fi interzise în esență din Canada.

Nu se poate spune dacă Parlamentul canadian a adoptat sau nu regulamentul Bitcoin într-o încercare deliberată de a limita răspândirea Bitcoin în Canada. Cu toate acestea, indiferent de intențiile parlamentarilor canadieni, această reglementare Bitcoin ar putea pune un obstacol substanțial asupra ratei de acceptare a Bitcoin în economia internă canadiană. Dacă bursele și furnizorii de ATM decid să nu intre în Canada sau să înceteze afacerile canadiene deja existente, va fi mai greu pentru alte companii locale – cafenele și librării locale – din orașele canadiene să accepte Bitcoin ca mijloc de plată pentru produsele lor, deoarece ar nu au nicio modalitate legală de a-și schimba bitcoin-urile pentru Fiat, ceea ce trebuie să facă în prezent pentru a acoperi cheltuielile generale. Mai mult, orice afacere Bitcoin străină care dorește să atragă clienți canadieni va fi descurajată să facă acest lucru din cauza reglementării Bitcoin. În esență, această reglementare Bitcoin ar putea face atât de costisitoare și împovărătoare desfășurarea activităților de tranzacționare Bitcoin, încât ar putea renunța la intrarea totală în sectoarele financiare canadiene..

Ar putea acest regulament Bitcoin să afecteze prețul Bitcoin?

Când China a încercat să interzică Bitcoin direct, prețul Bitcoin a reacționat foarte negativ. Deși reglementarea Bitcoin adoptată de Canada nu va avea probabil un impact la fel de mare ca și „interdicțiile” chineze, datorită faptului că este doar o reglementare și nu o interdicție directă, ar putea avea totuși un efect asupra prețului Bitcoin. Orice veste proastă din comunitatea Bitcoin poate avea un anumit impact asupra prețului Bitcoin, iar acest pasaj al reglementării Bitcoin este o știre destul de semnificativă.

Cu toate acestea, se pare că aceste știri nu au afectat prețul Bitcoin, cel puțin în prezent. Prețul Bitcoin a petrecut cea mai mare parte a zilei (23 iunie 2014) în intervalul de 580 USD, oscilând în jurul valorii de 588 USD pentru majoritatea zilei, care este ușor mai mic decât intervalul de 590 USD care a predominat pe piețe în ultimele zile. Această scădere foarte mică a prețului Bitcoin este cu greu rezultatul acestei știri din Canada. Deoarece prețul Bitcoin a scăzut doar câțiva dolari și nu a scăzut mai departe, sugerează că este rezultatul tranzacționării normale. Fluctuațiile prețurilor Bitcoin care apar ca reacție la știri sunt, în general, bruște și sunt foarte profunde sau ridicate, în funcție de faptul că au fost sau nu vești bune sau rele. Deși există întotdeauna o mică posibilitate ca acest regulament Bitcoin să aibă un impact negativ asupra prețului Bitcoin, odată ce regulamentul Bitcoin începe să fie aplicat efectiv, este foarte puțin probabil ca regulamentul Bitcoin să aibă vreun impact asupra prețului Bitcoin sau asupra răspândirii Bitcoin în Canada. Majoritatea întreprinderilor care vor fi afectate de această legislație lucrează deja pentru a deveni conforme cu această legislație – datorită faptului că aceste companii au intrat în legislație similară în alte țări și se așteaptă acum ca aceasta să fie prezentă în țări precum Canada. Deci, este probabil ca lipsa inițială de reacție a prețului Bitcoin la această știre să indice impactul viitor al reglementării Bitcoin a Canadei asupra prețului Bitcoin, care este cel puțin neglijabil..

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map