Coinfloor, prva svetovna borza Bitcoin, ki temelji na posrednikih

Pri poslovanju s fizičnimi valutami vam bo večina vlagateljev povedala, da sta zanje izredno pomembni dve stvari: izkušen posrednik in jamstvo za varne transakcije z minimalnimi možnostmi izgube zaradi prevare ali kraje. Pričakovati je, da tudi vlagatelji v virtualne valute potrebujejo enako raven strokovnega znanja in varnosti, saj je na koncu vse denar.

Kot odgovor na zgornjo potrebo, Coinfloor, Največja londonska borza bitcoinov uvaja revolucionarno tržnico Bitcoin, podprto z izmenjavo. Imenuje se Coinfloor Market, ki temelji na borzi Coinfloor Exchange in bo vlagateljem v Združenem kraljestvu zagotovil varno, enakovredno okolje, v katerem lahko kupujejo Bitcoin. Po poročanju MarketWatch je Coinfloor pred kratkim zaposlil nekaj najboljših posrednikov Bitcoinov v Združenem kraljestvu, da bi ustanovili to tržnico in pospešili sprejemanje valute Bitcoin v običajnih investicijskih podjetjih. Po besedah ​​Marka Lamba, izvršnega direktorja Coinfloorja, “je Coinfloor prva institucija v industriji Bitcoin, ki odraža decentralizirano mrežo posrednikov, podprtih s centralizirano borzo.” V zadnjih nekaj letih je Coinfloor hitro prerasel v enega najbolj likvidnih funtov na trgu Bitcoin.

Kaj bo ponudil Coinfloor?

Potrjeno je bilo, da bo Coinfloor vlagateljem zagotovil prvo bistveno komponento, pomembno za vlagatelja, kaj pa drugi – izkušeni posrednik, ki se mu bo naložba v Bitcoin splačala? Coinfloor skrbi tudi za to. Podjetje je sodelovalo z estonsko banko LHV, da bi jim omogočilo obdelavo naložb. Poleg tega je na voljo neposreden vmesnik z dobro obveščenimi posredniki Coinfloor Market. Vlagatelji so lahko prepričani, da so vsi posredniki, ki sodelujejo v tem prebojnem podvigu, osebno pregledani, da zagotovijo njihovo podporo in trgovanje v skladu z brezhibnimi standardi, po katerih je Coinfloor znan. Ta postopek preverjanja se nenehno izboljšuje. Coinfloor preiskuje tudi zasebna podjetja posrednikov in vzpostavi osebni odnos z vsakim posrednikom. Eden od poklicnih posrednikov Coinfloor Market, Peter Wood ali, bolj znan po spletu kot y3peto, je potrdil varnost in enostavnost uporabe Coinfloor Market ter dejstvo, da si zelo želi ustanoviti svoje podjetje v sodelovanju s Coinfloor. Navdušen je tudi nad svojim izborom in trdi, da je to priznanje njegovemu delu kot posrednika v Bitcoin. Izbrani posredniki so postali 21 ustanovnih članov Coinfloor Market. Prav tako so podpisali Bitcoin posredniški sporazum, v katerem se zavezujejo k zgoraj omenjenim standardom. Ta sporazum je zelo podoben sporazumu iz Buttonwooda, ki je temelj, na katerem temelji newyorška borza. To je pomembno, saj se je borza soočala s podobnimi izzivi, kot jih imajo danes Bitcoin trgi.

Vlagatelji bitcoinov bodo pri uporabi Coinfloor Market zagotovili naslednje:

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
 • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
 • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
 • Very high liquidity
 • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.
 • Uporaba izmenjave Coinfloor za neposredno pretakanje Bitcoin v konverzijske cene sterlingov in obratno
 • Varno shranjevanje njihovih Bitcoinov z uporabo več stopenj šifrirane varnosti in podzemnih trezorjev
 • Poštene menjalne cene
 • Investitorjem prijazno okolje, ki temelji na posrednikih
 • Zelo prilagojena storitev

Koraki so preprosti

Čeprav bi pričakovali, da bi bil postopek vključitve v ta novi sistem kot vlagatelj zapleten in dolgotrajen, to sploh ne drži. Upoštevati je treba le nekaj osnovnih korakov in Bobov stric! Korake lahko na kratko predstavite na naslednji način:

 • Registrirajte se kot novi vlagatelj z uporabo vašega e-poštnega naslova in izbiro gesla
 • Izberite posrednika za Bitcoin, za katerega menite, da bi lahko vzpostavili močan in zaupanja vreden finančni odnos, še posebej, če nameravate ta način naložbe narediti za stalni del svojega poslovanja.
 • Elektronski naslov, ki ste ga navedli, bo treba potrditi
 • Po opravljeni zgornji potrditvi morate nastaviti dvostopenjsko preverjanje pristnosti; naložite veljavno osebno izkaznico in dokazilo o prebivališču

Zdaj ste pripravljeni vlagati v Bitcoin!

Postopek nakupa je prav tako preprost. Znesek bruto bitcoin izdelka v bistvu prenesete na bančni račun svojega posrednika – 20 funtov je zahtevani minimalni znesek. V skladu s tem ni treba položiti z mednarodnim nakazilom. Ko nakažete denar, Coinfloor zamenja Bitcoin neposredno z vašim računom Coinfloor. Vendar se hrani v hrambi, dokler posrednik ne potrdi, da je prejel vaš depozit, in se ugotovi, da med transakcijo ni prišlo do drugih težav. Ne more biti lažje od tega.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map