Cum să cumpărați Zcash – Un ghid pentru începători

Cum să cumpărați Zcash – Un ghid pentru începători

Pe măsură ce nevoia de anonimat crește online, oamenii caută alte soluții decât Bitcoin (care este departe de a fi anonim). Zcash (ZEC) este o astfel de soluție, cunoscută la nivel global sub numele de monede de confidențialitate. În următoarea postare, voi explica ce este Zcash pe scurt și cum îl puteți cumpăra online.

Cum să cumpărați Zcash Summary

Iată cum puteți cumpăra Zcash în 4 pași simpli:

Dacă CEX.io nu funcționează pentru dvs., iată câteva opțiuni suplimentare pentru cumpărarea Zcash:

* Utilizatori eToro: 75% din conturile CFD cu amănuntul pierd bani. Capitalul dvs. este în pericol

Așa se cumpără Zcash pe scurt. Dacă doriți o recenzie mai detaliată despre Zcash și diferitele opțiuni de cumpărare online continuați să citiți, iată ce voi acoperi:

1. Ce este Zcash (ZEC)?

ZCash este un proiect condus de Zooko Wilcox, care este aici pentru a aborda una dintre cele mai urgente probleme ale bitcoin – trasabilitatea.

Zcash este de fapt o furcă a Bitcoin cu anonimat adăugat. Unele cercetări sugerează că anonimatul ZCash este fundamental mai puternic decât cele furnizate de alte rețele axate pe confidențialitate, cum ar fi Dash sau Monero..

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

După cum știți sau nu, Bitcoin nu este complet anonim. Pentru a rezolva această problemă, Zcash are o caracteristică majoră adăugată în plus față de bitcoin, care este tranzacțiile complet private.

Aceasta înseamnă că atât destinatarul, cât și suma trimisă sunt păstrate în secret, necunoscute de oricine în afară de expeditor și destinatar.

Acum probabil că vă gândiți: dacă sumele sunt păstrate în secret, de unde știu că nu sunt generate monede noi și care umflă cantitatea de monede existente?

Răspunsul se numește dovezi Zero-Knowledge sau zk-SNARK.

zk-SNARK este un mod de a demonstra că aveți cunoștințe despre ceva fără a oferi informații despre lucrul în sine. Deși este mult prea tehnic pentru a intra în sfera acestei postări, voi spune doar că este folosit în ZCash pentru a dovedi că tranzacția este valabilă și nu creează monede noi, fără a oferi informații despre sume și destinatari.


2. Cum se cumpără Zcash (ZEC)?

Pasul 1 – Obțineți un portofel Zcash

Înainte de a cumpăra Zcash, va trebui să obțineți mai întâi un portofel Zcash pentru a vă păstra monedele. Există două tipuri principale de portofele – portofele hardware și portofele software.

Portofele Zcash Hardware

Portofelele hardware sunt probabil cel mai sigur mod în care puteți stoca Zcash, deoarece cheia privată a monedelor dvs. este păstrată offline pe dispozitivul însuși. Există două companii principale de luat în considerare atunci când vine vorba de portofele hardware.

Ledger – Portofelele hardware Ledger vă permit să stocați, să trimiteți și să primiți Zcash prin intermediul aplicației Ledger Live. Aplicația poate fi utilizată prin desktop și dispozitivul mobil. În prezent există două modele de registre – Nano S și Nano X (acesta din urmă oferă capabilități bluetooth pentru utilizare cu telefonul dvs. mobil). Puteți citi recenzia mea Ledger aici.

TREZOR – Principalele modele TREZOR, TREZOR One și TREZOR Model T, vă permit să stocați, să trimiteți și să primiți Zcash cu ușurință și siguranță. Principala diferență dintre modele constă în faptul că Modelul T are un ecran tactil pentru o utilizare mai ușoară și, de asemenea, o intimitate mai bună. Puteți citi recenzia mea TREZOR aici.

Portofele software Zcash

Portofelele software pot fi descărcate gratuit, dar sunt considerate mai puțin sigure decât portofelele hardware. Portofelele software păstrează cheia dvs. privată pe dispozitivul dvs. (desktop, mobil, tabletă) care este întotdeauna conectat la Internet și, prin urmare, există un risc mai mare de a fi piratat.

Coinomi – Un portofel mobil pentru criptomonede disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android, care vă permite să țineți Zcash. Puteți citi recenzia mea Coinomi aici.

Exod – Un portofel simplu de utilizat pentru desktop, care vă permite să stocați Zcash, precum și o varietate de alte criptomonede. Acest portofel este extrem de recomandat pentru noii utilizatori, deoarece este foarte simplu de instalat și operat. Puteți citi recenzia mea despre Exod aici.

Jaxx – De asemenea, cunoscut sub numele de Jaxx Liberty. Jaxx este un portofel mobil de criptomonede care are și o versiune desktop care poate fi asociată. Portofelul acceptă Zcash și o varietate de alte monede. Puteți citi recenzia mea Jaxx aici.

Portofel ZEC-QT – Disponibil pentru Mac și Windows, acest portofel este un nod complet, ceea ce înseamnă că va trebui să descărcați întregul blockchain Zcash pe computer. După ce îl instalați, puteți utiliza portofelul imediat, dar nu veți putea vedea tranzacții înainte de a-l lăsa să se sincronizeze o noapte sau cam așa, în funcție de conexiunea la internet.

Pentru opțiuni suplimentare, puteți arunca o privire la lista completă de Zcash acceptă portofele aici.

Găsiți adresa dvs. Zcash

După ce aveți portofelul, este timpul să vă găsiți adresa Zcash. Zcash are două formate de adrese:

Adrese transparente – Similar cu Bitcoin, unde totul este vizibil pe blockchain. Aceste adrese încep cu un „t”.

Adresă privată – pentru trimiterea de fonduri private într-un mod anonim. Aceste adrese încep cu un „z”.

Pentru fondurile trimise dintr-o bursă, va trebui să utilizați adresele „t”.


Pasul 2 – Găsiți un Zcash Exchange

Cumpărați Zcash prin eToro

eToro este probabil cel mai simplu mod de a cumpăra Zcash numai în scopuri de investiții. eToro vă permite să investiți în Zcash într-un mod simplu, cu taxe foarte mici. Care e siretlicul? Nu puteți accesa monedele dvs., ci le puteți schimba doar înapoi în monedă fiat.

Această metodă este probabil cea mai potrivită pentru speculatorii care doresc să obțină un profit din investițiile în monedă. Cu toate acestea, dacă căutați în Zcash anonimatul sau doriți să trimiteți monedele reale altcuiva, vă sugerez să evitați această metodă. Puteți citi recenzia mea completă eToro aici.

Cumpărați Zcash prin CEX.io

CEX.io este unul dintre cele mai importante schimburi criptografice din jur. Oferă posibilitatea de a cumpăra Zcash (ZEC) prin intermediul serviciului său de brokeraj, precum și al platformei sale de tranzacționare. Metodele de plată includ un card de credit care îl face unul dintre cele mai simple procese de cumpărare disponibile (deși puțin mai scumpe decât utilizarea unui transfer bancar). Puteți citi recenzia mea completă CEX aici.

Cumpărați Zcash prin Coinbase

Coinbase este un schimb de criptomonede din SUA care furnizează o varietate de alte servicii, inclusiv un portofel, servicii de custodie și multe altele. Puteți cumpăra Zcash de pe Coinbase prin serviciul lor de brokeraj (simplu, dar mai scump) sau de pe platforma de tranzacționare Coinbase Pro (pentru utilizatori avansați).

Coinbase acceptă utilizatori din 103 țări din întreaga lume, iar metodele sale de plată includ carduri de debit și transferuri interne precum ACH și SEPA. Puteți citi recenzia mea completă Coinbase aici.

Cumpărați Zcash Prin Binance

Binance este cel mai mare schimb de cripto-criptă de acolo și unul dintre liderii industriei. Dacă doriți să cumpărați Zcash și dețineți deja o criptomonedă diferită, puteți utiliza Binanace pentru a face schimb între ele. Puteți citi recenzia mea completă Binance aici.

Pentru mai multe opțiuni de cumpărare, puteți vizualiza completul Zcash a acceptat schimburile aici.

Pasul 3 – retrageți Zcash

După ce ați cumpărat monedele, este timpul să le retrageți în portofel. Dacă lăsați monedele pe bursă, riscați să le pierdeți dacă schimbul este piratat sau intră în insolvență. Asigurați-vă că trimiteți monedele în propriul portofel (folosind adresa transparentă pe care ați preluat-o la pasul 1).

Vă puteți urmări adresa transparentă în orice explorator de blocuri care urmărește Zcash Blockchain, cum ar fi ZCha.in prin simpla lipire a adresei dvs. în bara de căutare.


3. Întrebări frecvente

Care este prețul Zcash?

Prețul de 1 ZEC = 84 USD

Cum încep Mining Zcash?

Pentru o explicație detaliată a fiecărui pas, consultați ghidul meu de minerit Zcash.

4. Concluzie

Pe măsură ce oamenii (și guvernele) încep să-și dea seama că Bitcoin nu oferă anonimat adevărat, popularitatea monedelor de confidențialitate va continua să crească. Zcash este în prezent unul dintre primii 3 concurenți din această categorie (ceilalți doi fiind Monero și Dash).

Rețineți că, dacă doriți un anonimat adevărat, ar trebui să începeți procesul chiar înainte de a vă cumpăra monedele. Puteți obține o bună înțelegere a modului de a rămâne anonim pe web din ghidul meu despre cum să cumpărați criptomonede în mod anonim.

“>

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map