Departamentul Apărării consideră amenințarea teroristă potențială a Bitcoin

Recent, au apărut știri că Departamentul Apărării al Statelor Unite va studia Bitcoin, împreună cu diverse alte tehnologii, ca potențiale amenințări teroriste. DoD își face griji că Bitcoin va permite desfășurarea activităților teroriste cu ușurință și în secret, datorită vitezei și anonimatului Bitcoin. Deși ar putea exista unele justificări pentru aceste ipoteze, datorită succesului pieței de droguri Deep Web, Silk Road, temerea terorismului este cu adevărat principalul motiv pentru această nouă investigație asupra Bitcoin?

Bitcoin este legal? Desigur. Cu toate acestea, utilizatorii Bitcoin sunt vizați

Ce spune această nouă investigație despre utilizatorii Bitcoin? Această știre ar putea fi interpretată în sensul că Departamentul Apărării suspectează că oricine folosește moneda digitală este terorist. Întrucât Bitcoin este doar una dintre numeroasele tehnologii incluse în această investigație, ar putea DoD să fie suspect de oricine folosește oricare dintre aceste tehnologii? Această implicație amintește de apărarea înflăcărată a guvernului federal a programelor de spionaj ale NSA și de indignarea lor față de Edward Snowden și de divulgarea documentelor clasificate ale NSA. Politicienii din ambele părți au salutat activitățile NSA drept apărarea intereselor americane de teroriști. Cu toate acestea, majoritatea spionajului Agenției Naționale de Securitate a fost făcut asupra cetățenilor americani.

Dacă guvernul nostru ne-a asigurat inițial că au colectat doar informațiile despre teroriști suspectați, dar apoi scurgerile lui Snowden, împreună cu admiterile din partea NSA, ne-au spus că NSA a efectuat operațiuni de spionaj nejustificate asupra unor cetățeni americani nevinovați de câțiva ani, spune-ne că NSA a presupus că toți americanii erau teroriști potențiali. Acum, Departamentul Apărării ar putea face același lucru cu Bitcoin, indiferent de legalitatea Bitcoin în sine.

Așa cum există presupuneri că programul de supraveghere al ANS ar putea fi utilizat pentru a elimina orice disidență politică majoră, ar putea fi posibil ca DoD să intenționeze ca această anchetă să fie folosită ca instrument de intimidare nu pentru a opri terorismul, ci pentru a descuraja utilizarea Bitcoin cu totul?

Bitcoin este sigur și legal, dar reprezintă o amenințare pentru banii emiși de guvern

Pe măsură ce criptomonedele câștigă popularitate, este posibil ca cererea de bani tradiționali, controlați de guvern, să scadă. O scădere a cererii pentru banii unui guvern este foarte proastă pentru guvern. O monedă descentralizată are potențialul de a înfometa statul, deoarece principala sursă a puterii de stat derivă din capacitatea sa de a monopoliza sistemul monetar prin forțarea legilor cu privire la cursul legal asupra subiecților săi. Cu cetățenii săi obligați să-și accepte banii de hârtie, guvernul poate umfla oferta de bani la infinit pentru a plăti orice dorește. Această inflație fără restricții cauzează cicluri de afaceri, încurajează războiul total și inițiază o redistribuire masivă a bogăției care îmbogățește o mică minoritate de oameni în detrimentul majorității populației. Centralizarea banilor este vehiculul final al expansiunii guvernamentale, care ar putea foarte bine să ducă la tiranie. Amenințarea de a pierde cel mai puternic lanț care leagă guvernul de supușii săi este mult mai terifiantă pentru stat decât orice amenințare a terorismului străin.

Bitcoin transformă asta în cap. Este o alternativă legală la monedele guvernamentale și este descentralizată, precum și cantitatea limitată creată de minerit, zboară în fața modului în care sunt manipulate monedele fiat. Bitcoin este încă legal și încă există, pur și simplu pentru că guvernele lumii l-au ignorat până când a devenit suficient de puternic încât să nu poată fi zdrobit atât de ușor. Rețeaua descentralizată este răspândită mult prea larg în acest moment.

Ce înseamnă acest lucru pentru viitorul Bitcoin și valoarea Bitcoin?

Sperăm că nu va afecta acceptarea generală a Bitcoin. Datorită tehnologiei blockchain-ului, este practic imposibil să urmăriți tranzacțiile Bitcoin înapoi către părțile inițiale care s-au angajat în orice schimb. Pentru a face acest lucru, ar fi nevoie de un nivel de supraveghere nesuferit și de cheltuire a banilor pentru a urmări participanții la o singură tranzacție. Departamentul Apărării nu va obține în esență niciun beneficiu din angajarea la un astfel de program, în ciuda iubirii guvernului pentru cheltuielile risipitoare. În plus, proiecte precum Portofel negru iar Dark Market va spori anonimatul tranzacțiilor Bitcoin.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Implicațiile potențiale ale Bitcoin sunt monumentale. Deși considerat de mulți ca nimic mai mult decât un experiment interesant cu criptografie, Bitcoin are potențialul de a înlocui complet sistemul de opresiune care este controlul băncii centrale asupra ofertei de bani. Guvernul federal știe acest lucru și se teme de această posibilitate. Restricționarea monedei la cantitatea de Bitcoin care poate fi minat conform protocolului de bază Bitcoin le-ar înăbuși complet capacitatea de a manipula bogăția individului.

Această nouă aventură în restricționarea Bitcoin este, probabil, o altă încercare de a distruge anonimatul și de a-l pune sub control federal. Este posibil ca guvernul să încerce să se joace pe teama cetățenilor americani de a reduce moneda digitală, dar aceasta este sortită eșecului. În opinia acestui autor, această încercare probabil nu va realiza altceva decât cheltuieli guvernamentale irosite și o conștientizare crescută a existenței Bitcoin, ceea ce va duce la o creștere a acceptării Bitcoin ca mijloc de schimb. Apoi, pe măsură ce monedele fiduciare continuă să înregistreze inflație compusă, dar Bitcoin este minat la o rată constant scăzută, tabelele vor începe să se întoarcă.

Este dificil să se determine care este scopul acestei cercetări cu informații atât de limitate, dar sfera largă este oarecum îngrijorătoare. Cel mai bun scenariu este că aceasta este doar o pierdere de timp și bani, ceea ce este suficient de rău de unul singur. Cel mai rău caz este că acest lucru este legat de un proiect la scară mai mare, continuând modelul recent de utilizare a „terorismului” ca scuză pentru erodarea vieții private și a libertății.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map