Gyft Pridobljeno s strani FirstData

Prvi podatki, vodilna na področju rešitev plačilne tehnologije in storitev, je sprejela ključni korak, da je potrošnikom omogočila fleksibilnost porabe in pomagala podjetjem rasti z nakupom Gyft Inc.., podjetje s sedežem v Silicijevi dolini, ki je leta 2012 vstopilo na trg darilnih kartic v višini 100 milijard dolarjev in uvedlo koncept mobilne denarnice za darilne kartice. Gyft je vodilna digitalna platforma, ki potrošnikom omogoča nakup, pošiljanje, upravljanje in unovčenje darilnih kartic z uporabo mobilnih naprav. Finančni pogoji posla niso bili razkriti. Transakcija naj bi se zaključila prihodnji mesec do odobritve delničarjev Gyfta.

Moč Gyfta je v obojestransko korist, ki jo nudi tako potrošnikom kot trgovcem. Ko več potrošnikov darilne kartice nalaga v mobilne denarnice na pametnih telefonih, da preveri ravnotežje ali prejme ponudbe, trgovci pa iščejo nove načine, kako spodbuditi sodelovanje strank, se je darilna kartica ponovno rodila digitalno prek Gyfta.

Z več kot 200 najbolj priznanimi trgovci na svoji digitalni platformi darilnih kartic je Gyft mobilna denarnica, dostopna prek spletnega mesta in kot brezplačna aplikacija za naprave iPhone in Android. Podjetje prinaša aktivno in zvesto bazo uporabnikov demografskih skupin, kot so milenijci, ki vedno bolj pričakujejo zelo personalizirano izkušnjo strank. Zdaj bodo stranke First Data, vključno z več kot 300 nacionalnimi maloprodajnimi predplačniškimi strankami, imele dostop do tega novega in rastočega distribucijskega kanala, da bodo lahko sprejele naslednjo stopnjo obdarovanja, razširile odtis svojih darilnih kartic in dodale izbiro za potrošnike. Poleg tega bodo lastnikom malih podjetij, ki so sprejela elementarno rešitev prodajnega mesta na zaslonu na dotik First Data’s Clover ™ Station, ta nova orodja predstavili lastnike malih podjetij, ki bodo na trgu Clover App Marketplace dodali Gyft za mala in srednje velika podjetja..

Virtualne in mobilne kartice hitro pridobivajo na skoraj 100 milijard ameriških dolarjih na trgu darilnih kartic. Trgovci so poročali, da so se v povprečju obremenitve na digitalne kartice od leta 2012 do 2013 potrojile, kaže letna raziskava trgovcev na drobno v Svetovalni skupini Mercator. Raziskava podjetja First Data kaže, da je prodaja elektronskih darilnih kartic med letoma 2012 in 2013 narasla za 71 odstotkov. “Trgovci na drobno morajo začeti uporabljati digitalne distribucijske kanale, da bodo odzivni na stranke, ki že začnejo uporabljati, in dolgoročno ostati konkurenčni,” je povedal Ben Jackson, direktor Mercatorjeva predplačniška svetovalna storitev.

“Gyft s svojo mobilno platformo za obdarovanje in First Data s svojim globalnim obsegom in distribucijsko mrežo skupaj pospešujeta rast virtualnih predplačnikov z močnimi novimi orodji za trgovce vseh velikosti, da poglobijo odnose s svojimi strankami,” je povedal Guy Chiarello , predsednik, First Data. “To pomeni, da bo enak močan nabor orodij, ki ga bodo razvili veliki trgovci na drobno, kmalu prišel za mala in srednje velika podjetja, popolnoma sinhronizirano z našim poslanstvom, da ponudimo inovativne rešitve za pomoč našim strankam pri rasti.”

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

“Pridružujemo se podjetju First Data, da pospešimo svojo rast in bistveno izboljšamo izkušnjo z darilnimi karticami tako za stranke kot za prodajalce,” je povedal Vinny Lingham, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Gyft. “Kot del paketa izdelkov First Data, ki temelji na inovacijah, bo Gyft dodan v paleto tehnološko usmerjenih darilnih rešitev, ki povezujejo napredno tehnologijo za sodelovanje potrošnikov s poslovnimi rešitvami na prodajnih mestih.”

Izjemne zmogljivosti Gyfta, ki jih je v manj kot zadnjih dveh letih potrdilo 200 najboljših trgovcev, v kombinaciji z dolgoletnim vodstvom First Data v predplačniških rešitvah in neprimerljivim položajem, ki služi milijonom trgovcev, ustvarjajo prepoznavno kombinacijo na hitro rastočem trgu virtualnih darilnih kartic. Orodja za analitiko podatkov in upravljanje omogočajo trgovcem z darilnimi karticami, da pošiljajo ciljno usmerjene, stroškovno učinkovite in prilagodljive kampanje neposredno novim demografskim skupinam – odpirajo nove trge, ki prej niso bili lahko dostopni. Gyftove platforme za družabna omrežja trgovcem ponujajo smiselno interakcijo s strankami in sprotne promocije, ki bodo prinašale prihodek, spodbujale socialno izmenjavo in krepile prepoznavnost blagovne znamke. Poleg tega Gyft deluje kot celovit motor za prodajo darilnih kartic v velikem obsegu, ki ga delodajalci in podjetja lahko uporabljajo za spodbudno trženje in promocije..

Danes napovedani sporazum je zadnja v vrsti inovativnih rešitev, ki jih je v zadnjih 12 mesecih predstavil First Data za pomoč trgovcem in finančnim institucijam.

Gyft je med bitcoin skupnostjo postal znan po tem, da ponuja darilne kartice za Bitcoin ter ponuja popuste in nagrade tistim uporabnikom, ki plačujejo z bitcoinom. Trenutno ni znano, kako bo Gyft nadaljeval prodajo bitcoinov v prihodnosti s FirstData.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map