Mastercoin și Omniwallet Beta

Istoria protocolului principal bazat pe Bitcoin

În ianuarie 2012, J. Willett a publicat o carte albă intitulată „A doua carte albă Bitcoin”. El a postulat că preexistentul Bitcoin rețeaua ar putea fi o platformă prin care au fost construite alte aplicații, inclusiv noi valute care nu au nevoie de propriul blockchain și dezvoltarea de contracte inteligente.  În iulie 2013, a fost lansată o versiune actualizată a cărții albe care solicita finanțarea proiectului Master Protocol, cu specificații lansate la sfârșitul anului care detaliază limitele de cheltuieli pentru portofelele de economii și contracte.

Protocolul principal ar permite crearea și schimbul de proprietăți inteligente, precum și de monede dezvoltate de utilizator. Mastercoins sunt mijloacele care leagă Bitcoin de aceste aplicații construite deasupra acestuia. Ar permite funcționalități descentralizate prin contracte inteligente. Fără nicio dezvoltare software, utilizatorii ar putea să-și proiecteze și să elibereze propriile valute prin intermediul Protocolului principal. Proprietatea, nu doar capitalul, ar putea fi schimbată prin intermediul protocolului principal, cum ar fi titluri, acte și produse fizice. Pentru a finanța dezvoltarea protocolului, a fost creată o „Adresă de Exod”, în care cei care au trimis donații Bitcoin la această adresă în august 2013 au primit o sută de Mastercoins pentru fiecare Bitcoin trimis. Prin aceasta, 563.162,4 Mastercoins au fost create și trimise în public. Au fost create 56.316,2 Mastercoins suplimentare pentru a finanța dezvoltarea protocolului.

Ce sunt Mastercoins? Cum diferă de Bitcoin?

Mastercoins sunt capitalul digital necesar pentru a utiliza Master Protocol. Protocolul principal folosește lanțul de blocuri pentru a permite funcții precum contracte inteligente, monede dezvoltate de utilizatori și piețe descentralizate peer-to-peer. Protocolul este dezvoltarea naturală a Bitcoin, stratificat deasupra ei. Există în total 619.478,6 monede master și nu vor mai fi produse niciodată, fie prin minerit, fie prin orice alt mijloc.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

În septembrie 2013, Fundația Mastercoin a fost creată pentru a gestiona moneda din adresa Exodus și pentru a distribui Mastercoin. Consiliul nu intenționa să devină un hub central prin care au călătorit toate operațiunile Mastercoin, ci să fie o entitate de tranziție care introduce un sistem democratic în ceea ce privește deciziile viitoare ale Mastercoin. Tranzacțiile Mastercoin necesită o taxă în bitcoin pentru a putea fi adăugate la blockchain, deoarece sunt în mod fundamental tranzacții Bitcoin cu date diferite în rezultatele lor.

Ce este Omniwallet-ul Mastercoin?

Omniwallet este un nou portofel web care intenționează să îmbine securitatea la nivel înalt, o interfață intuitivă și suport pentru mai multe criptomonede. Portofelele utilizatorului sunt copiate la fiecare treizeci de minute și este disponibilă asistență pentru conectarea portofelelor la conturile de socializare. Cheile private nu sunt trimise către server decât într-un format criptat ilizibil, întregul program fiind open source și găzduirea fiind disponibilă pe orice server la alegerea utilizatorilor. Nu necesită niciun software pentru descărcare, nici o sincronizare cu un blockchain și se concentrează pe o interfață intuitivă.

Omniwallet este predispus pentru a lucra cu Bitcoin și Mastercoin, cu suport nativ pentru proprietăți inteligente, împreună cu monedele create de utilizator, dezvoltate prin Protocolul principal. Acesta intenționează să se extindă către alte monede alt care nu sunt create prin Mastercoin, cum ar fi Litecoin si altii. Atenție ar trebui totuși exercitată în timpul utilizării Omniwallet, în special cu sume mari, deoarece a intrat în versiunea beta 1 iulie 2014. Echipa așteaptă cu nerăbdare să creeze pagini de tip crowdsale, să dezvolte schimburi între diferite tipuri de monede de utilizator și să continue testele de securitate provenite de la public..

Master Protocol și Omniwallet aduc atât dezvoltarea monedelor utilizatorilor, cât și a contractelor inteligente, către masele comunității Bitcoin. Scopul este de a facilita acest lucru și de a nu necesita nevoia ca persoanele fizice să testeze software pe computerul lor. Acest lucru ar putea semnala o nouă eră în dezvoltarea criptomonedelor, monedele fiind atât de simplu de creat încât ar putea fi folosite în parcurile tematice ca jetoane pentru plimbări sau ca credit în magazin la schimbul de articole în unități de cărămidă și mortar. Disponibilitatea utilizării contractelor inteligente extinde gama a ceea ce este posibil cu Bitcoin și alte monede, împreună cu dezvoltarea monedelor utilizatorilor, criptomonedele putând deveni mijloacele prin care apar astfel de tranzacții. Indiferent dacă cumpără o casă, plătește pentru servicii sau valorifică recompensele membrilor la un restaurant, Master Protocol și Omniwallet aduc Bitcoin într-un tărâm nou, interesant. Dacă ideea reușește și oferă ușurința pe care intenționează-o dezvoltatorii, pare să crească prețul și stabilitatea atât a Mastercoin, cât și a Bitcoin în sine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map