Mincios Cryptsy despre respectarea tuturor legilor statului

Schimbul de criptomonede Cryptsy a declarat de multă vreme că respectă toate legile și reglementările privind operațiunile de schimb. În partea de jos a fiecărei pagini a bursei se afișează un număr de înregistrare MSB, iar termenii și condițiile discută despre faptul că sunt titulari ai unei licențe MSB. Compania se încadrează în liniile directoare FinCen pentru întreprinderile de servicii monetare, pe lângă liniile directoare, reglementările și legile la nivel de stat pentru statele în care își desfășoară activitatea..

Subsol al site-ului Cryptsy

Cryptsy a declarat public de mai multe ori pe mai multe căi că compania respectă pe deplin toate legile aplicabile cu privire la schimbul de bani. O investigație Coin Fire a constatat că, deși Cryptsy este complet înregistrat la FinCen pentru a opera o afacere de servicii de bani, acestea nu au înregistrările adecvate și capacitatea de a opera legal în majoritatea statelor americane. Numărul de înregistrare MSB 31000061019575 revine la Project Investor Inc., care face afaceri ca Cryptsy.

Înregistrare Cryptsy FinCen

Compania DelRay Beach Florida nu a răspuns la solicitările repetate Coin Fire pentru numerele de licență de stat aplicabile și nici nu a răspuns la mai multe încercări de comentarii. Ca parte a investigației, echipa de cercetare a Coin Fire a început să analizeze starea Project Investor Inc în mai multe state pentru a stabili unde au fost autorizați în mod corespunzător pentru a opera ca o afacere cu servicii de bani. De asemenea, am vorbit cu Adam Atlas, un avocat specializat în servicii juridice pentru companii de servicii de bani și companii de monedă virtuală pentru informații suplimentare cu privire la licențele de stat și înregistrările în Statele Unite..

Domnul Adam Atlas, Esquire

Domnul Atlas conduce firma Adam Atlas Avocat. Domnul Atlas este licențiat în drept civil, licențiat în drept comun și un licențiat în științe politice cu titluri de onoare, toate de la Universitatea McGill, care a inclus un an la schimb la Universitatea Națională din Singapore. Atlas este membru al Baroului din Statul New York și al Baroului din Provincia Quebec din 1998. Firma sa a generat unele dintre orientările publicate cu privire la moneda virtuală pentru FinCen. Schimburi precum Cryptsy sunt necesare pentru a obține o înregistrare MSB la FinCen, apoi să înregistreze și să li se ofere licențe pentru state și teritorii individuale înainte de a face afaceri. În timp ce înregistrarea FinCen este relativ simplă pentru o companie de securizat, multe state necesită o licență pentru acest tip de afacere. Lipsa acestor licențe în timp ce oferă servicii clienților din acele state poate avea consecințe grave. Domnul Atlas i-a spus lui Coin Fire că,

„Când sunteți un MSB potențial, trebuie să vă întrebați dacă sunteți MSB în conformitate cu legea federală și, de asemenea, să puneți întrebarea în conformitate cu fiecare lege bancară de stat. Există o mână de state precum Montana care nu au cerințe de licență MSB. ” Numai înregistrarea la FinCen nu face ca o companie să fie legală brusc să funcționeze în toate statele și teritoriile, dl Atlas ne spune: „Răspunsul scurt este nu, dar răspunsul lung este acela că în câteva state care nu reglementează MSB-urile sau VCB-urile poți începe să funcționezi. ”

Pur și simplu deschiderea magazinului pe Internet fără licențele corespunzătoare în multe state poate duce la consecințe de anvergură.

Domnul Atlas a spus: „Dacă sunteți hotărât să aveți o afacere de servicii monetare fără licența necesară aplicabilă în temeiul legii statului, sunteți expus la sancțiuni penale civile și potențiale atât în ​​temeiul legislației de stat, cât și în rigoare conform legii federale, deoarece codul SUA spune că este o infracțiune federală încălcarea legii statului ”.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Lista Virginia MSB

Statele care nu necesită o licență pentru a funcționa ca MSB sau VCB, cum ar fi Montana, nu au fost incluse în căutarea licenței Coin Fire. În fiecare caz în care statul sau teritoriul a răspuns la ancheta noastră, ni s-a spus că investitorii de proiect și Crypsty nu sunt autorizați pentru operațiuni pe teritoriu sau stat sub niciun nume. Lipsa licențelor în fiecare stat sau teritoriu zboară direct în fața declarațiilor Cryptsy conform cărora compania este pe deplin conformă cu toate legile și reglementările aplicabile pentru funcționarea ca un schimb în Statele Unite. [ID tabel = 9 /]

Notă: Atlas nu a cercetat Cryptsy pentru a vedea ce licențe are și nu are și nu a oferit o opinie cu privire la conformitatea sa specifică cu legea federală sau de stat în mod specific..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map