Modul în care DarkSend anonim al lui Darkcoin ajută Bitcoin

Nu cu mult timp în urmă, am postat un articol care descrie Darkcoin, și am intrat în detaliu despre sistemul său DarkSend. De atunci, am ajuns să realizez cât de cu adevărat revoluționar ar putea fi acest program. Datorită naturii sale, Darkcoin s-ar putea spori nu numai pe sine, ci Bitcoin de asemenea. Cu toate acestea, primul lucru este primul.

Darkcoin este anonim? Și ce este Darksend? O recapitulare a modului în care funcționează Darkcoin

DarkSend funcționează într-un mod care este foarte asemănător cu un pahar, care este o idee care există de ceva vreme, dar cu câteva specificații care sporesc eficacitatea. A trecut prin mai multe modificări și actualizări, dar cea mai recentă versiune, lansarea candidatului 2 (RC2), se apropie de anonimat complet.

Când un utilizator, să-l numim Tim, trimite darkcoins prin DarkSend către alt utilizator, să-i spunem Sandy, el trebuie să trimită 10 darkcoins, chiar dacă suma respectivă este mai mare decât ceea ce ar dori să o plătească. Apoi DarkSend își pune monedele într-un bazin și se oprește până când doi utilizatori suplimentari inițiază tranzacții. Acești noi utilizatori își vor adăuga propriile 10 monede întunecate la piscină, iar DarkSend combină cele 30 de monede într-un sortiment aleatoriu. Dacă presupunem că Tim dorea să trimită Sandy 8 darkcoins, atunci în acest moment 8 darkcoins ar fi depuse în portofelul lui Sandy, dar acele 8 monede ar fi un amestec de monede de la toți cei 3 utilizatori care au inițiat tranzacții. Cele 2 monede rămase ale lui Tim sunt plasate într-o Adresă Random Pool (RPA) care a fost creată în timpul tranzacției. Acest RPA nu este legat de niciun utilizator, deci este imposibil să vă conectați la un anumit utilizator, dar Tim îl poate accesa.

Acest proces se întâmplă și pentru ceilalți 2 utilizatori care au trimis 10 darkcoins și prin DarkSend, astfel că la final, este imposibil să se determine ce tranzacție a fost legată de un anumit utilizator. Pentru un observator extern, 3 utilizatori au introdus 30 de darkcoins și 3 – 6 adrese primesc monede (3 dacă fiecare utilizator a intenționat să trimită 10 darkcoins complete, până la 6 dacă fiecare utilizator a intenționat să trimită mai puțin de 10 darkcoins).

Deci, cum are efect acest Bitcoin? Darkcoin este o investiție bună?

Ei bine, nu este direct. În timp ce există dezvoltatori care lucrează la sisteme similare care ar putea funcționa cu Bitcoin, complexitatea realizării anonimatului adevărat prin această metodă necesită o investiție semnificativă în dezvoltarea software-ului pentru a-l gestiona. Cu excepția cazului în care dezvoltatorii principali de Bitcoin au decis să integreze acest tip de sistem direct în el, atunci este puțin probabil să se potrivească cu Darkcoin.

Cu toate acestea, acesta este punctul. Acesta este exact motivul pentru care Darkcoin va crește și, de asemenea, motivul pentru care va fi benefic pentru Bitcoin. Datorită abilității de acordare a anonimatului DarkSend, există șanse mari ca Darkcoin să fie adoptat de persoane care sunt prea preocupate să-și ascundă identitatea. Deși există multe motive legitime pentru a face acest lucru, există, de asemenea, multe motive „mai întunecate” pentru a face acest lucru. Bitcoin a suferit uneori din cauza reputației sale de a fi o „monedă anonimă” (nu este) utilizată pentru piețele negre online.

Datorită faptului că Bitcoin NU este anonim și, prin urmare, reprezintă un risc pentru persoanele care accesează aceste piețe, se pare că unii vor începe să adopte în schimb Darkcoin. Acest lucru ar putea potențial creșterea creșterii Darkcoin, creșterea considerabilă a volumului de tranzacționare, îmbunătățind în același timp reputația și legitimitatea Bitcoin în același timp.

Este necesară separarea dintre natura anonimă a lui Darkcoin și transparența Bitcoin, amestecată cu psudonimitatea?

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Evident, acest lucru, cu suficientă muncă, ar putea fi un sistem integrat, fără a fi nevoie de mai multe valute. Cu toate acestea, cred că ar fi dăunător. Unul dintre cele mai mari puncte de vânzare ale Bitcoin este registrul public care poate fi analizat cu ușurință. DarkSend este o idee strălucită, iar Darkcoin se va descurca foarte bine cu astfel de dezvoltatori calificați în spate, dar monedele ar trebui să rămână separate.

Bitcoin luptă pentru acceptarea generală, Preț stabilizare și transparență. Autoritățile de reglementare, guvernele, băncile și publicul sunt cu toții în centrul atenției. Orice încercare de a crește anonimatul Bitcoin ar fi muniție pentru adversarii săi. Odată cu separarea actuală, Bitcoin poate rămâne în lumină, iar Darkcoin poate rămâne ascuns și să prospere, în întuneric.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map