Napovedan Robocoin 2.0, nove bančne funkcije za Bitcoin

10. junija 2014 s sedežem v Las Vegasu Bitcoin Proizvajalec bankomatov Robocoin je napovedal naslednjo stopnjo v svojem razvoju, Robocoin 2.0. Podjetje upa, da bo dejansko postalo bančna storitev in ne zgolj ponudnik Bitcoina Bankomati. Robocoin uvaja spletno bančno storitev Bitcoin z več različnimi računi za različne namene; Robocoin, operacijski, multisig in posredniški računi, ki jih lahko uporabljate v skladu s svojimi potrebami za shranjevanje Bitcoinov. Spletni bančni račun osebe bo dostopen s katerega koli Bitcoin bankomata, kar pomeni, da boste lahko na katerem koli mestu s katerega koli Bitcoin bankoma na katerem koli mestu položili sredstva, jih dvignili in zamenjali 12 različnih valut za Bitcoin, ne da bi morali ustvariti več računov. Poleg svojih bančnih funkcij bodo novi spletni računi Robocoin delovali kot spletne denarnice, kar uporabnikom omogoča takojšnje pošiljanje in prejemanje sredstev po vsem svetu. Trenutno Robocoin svoje storitve Bitcoin ATM zagotavlja v 13 državah po vsem svetu in si trenutno prizadeva razširiti svoje storitve na več držav. To pa ne pomeni, da morate za uporabo storitve spletnega bančništva prebivati ​​v državi, ki ima bankomat Robocoin. Vsakdo lahko ustvari račun in ga uporabi kot spletno denarnico.

Zanimiva novost bankomatov Robocoin 2.0 Bitcoin je varnost računa. Z uporabo biometrične avtentikacijske tehnologije bo optični bralnik dlani eden od “treh dejavnikov avtentikacije – telefon, PIN in dlan”, ki bo “zavaroval račune strank pred krajo in goljufijami”.

Posnetek zaslona Robocoin

Revolucija svetovnega trga nakazil

Vemo, da lahko Bitcoin v trenutku in z minimalnimi provizijami za transakcije nakaže denar med dvema posameznikoma na katerem koli mestu v primerjavi z bančnimi nakazili, opravljenimi prek tradicionalnih bančnih institucij. Tudi dejstvo, da je mogoče Bitcoin prenose izvajati z mobilnimi telefoni, pomeni, da lahko Bitcoin nadomesti tradicionalne bančne institucije v skrajno revnih državah, kjer posamezniki raje uporabljajo poceni pametne telefone kot računalnike. Vendar bo z razvojem Robocoin 2.0 svetovni trg nakazil postal lažji kot kdaj koli prej.

Bitcoin že uporabljajo družine, ki imajo svojce v nerazvitih državah in državah v razvoju, da tem sorodnikom pošiljajo denar, da bi jim pomagal pri dnevnih stroških. Bitcoin je tako privlačen za družine v teh situacijah zaradi hitrosti in nizkih stroškov pošiljanja denarja prek plačilnega omrežja Bitcoin v nasprotju s tradicionalnim načinom ožičenja denarja prek banke. Ena izmed najbolj priljubljenih storitev nakazila, ki se uporablja za nakazila, je mednarodna storitev nakazila Western Union. Obstaja tudi zagonska mednarodna storitev nakazila denarja Moneygram, ki trenutno tekmuje z Western Unionom. Te storitve zaračunavajo velike transakcijske provizije, ki požrejo velik del denarja, ki ga družine pošljejo čezmorskim sorodnikom, zaradi česar so te družine izjemno drage za pomoč svojim revnim sorodnikom. Bitcoin se je izkazal kot veliko boljša storitev kot Western Union ali Moneygram, saj tehnologija blockchain naredi provizije za zanemarljive ali celo “brezplačne”, če ste pripravljeni tvegati podaljšani čas potrditve.

Robocoin 2.0 bo izkoristil izjemno poceni rudarske provizije in bliskovito hitro transakcijo, tako da bo združil bankomat, storitev vroče denarnice in storitev hladilnice v eno Bitcoin storitev. Postopek nakazila Bitcoinov bo s tovrstno konsolidacijo veliko poenostavljen. Trenutno, ko posameznik želi poslati nekaj bitcoinov v tujino družinskemu članu, mora potekati postopek v več korakih.

Najprej morata oba družinska člana prenesti aplikacijo za denarnico; in med široko paleto aplikacij za denarnice, med katerimi lahko izbirate, je težko ugotoviti, katere uporabiti, da bi dosegli pravo razmerje med učinkovitostjo in varnostjo, ki bi bila zaželena na trgu nakazil.

Nato jih mora oseba, ki pošilja bitcoin, dejansko kupiti na borzi. Z razvpitim Mt. Goxov debakel, ki ga je nedavna objava leta 2009 še poslabšala Poročilo Willy, prišlo je na dan, da je treba vsako izmenjavo Bitcoin uporabljati zelo previdno.

Končno se mora zgoditi dejanska transakcija, kar je najlažji korak v tem procesu; oseba A bo bitcoine takoj poslala v tujino osebi B. Nato bo morala oseba B oditi in poiskati nekoga, ki bo bitcoin zamenjal za valuto te države. Ker si ogledujemo postopek nakazila v skrajno revnih državah, je malo verjetno, da bo veliko trgovcev, ki sprejemajo Bitcoin, kar ustvarja potrebo po prodaji bitcoinov za druge valute. Ta korak je najnevarnejši korak v postopku nakazila Bitcoinov, saj bo oseba, ki poskuša prodati bicoine, izpostavljena ropom in goljufijam, saj se bo morala zanašati izključno na svoje zaupanje v osebo, ki kupuje njihove bitcoine.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Vendar pa bo ta postopek poenostavljen in bolj varen z uvedbo Robocoin 2.0. Zdaj se lahko v ekosistemu Robocoin odvijajo vsi koraki postopka. Oba družinska člana lahko ustvarijo račun Robocoin v spletu. Oseba A lahko uporabi spletno storitev ali bližnji bankomat za varno nakup bitcoinov in njihovo pošiljanje osebi B. Nato lahko oseba B odide do bankomata Robocoin, ki bi bil v idealnem primeru na varnem, dobro osvetljenem območju, in izkoristite postopek trifaktorske avtentikacije, da bitcoine varno spremenite v drugo valuto, ki jo lahko uporablja za dnevne stroške. Z Robocoin 2.0 je bil tvegan večstopenjski postopek nakazila Bitcoinov poenostavljen, hitrejši in bo postal popolnoma nezaupljiv.

Upamo, da bo potencial za Robocoin 2.0, da v celoti prenovi svetovni trg nakazil, v določeni točki v prihodnosti v celoti uresničen. Vemo, da lahko Bitcoin prinese blaginjo tudi najrevnejšim državam s popolnim izrivanjem vlade iz denarnega sistema. Zdaj, ko so napovedali Robocoin 2.0, ki bo na voljo nekje poleti, se je ta potencial močno razširil.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map