Overstock pentru a utiliza 3% din profitul Bitcoin pentru a promova conștientizarea Bitcoin

Patrick Byrne, CEO al Suprastoc, și de multă vreme Bitcoin susținător, a anunțat la conferința „Bitcoin in the Beltway”, de la Washington DC, că Overstock va începe să folosească 3% din profitul său Bitcoin pentru promovează Bitcoin, și criptomoneda în general. Overstock va prelua acel 3% din profitul Bitcoin și îl va dona mai multor grupuri de advocacy diferite, care lucrează pentru a răspândi gradul de conștientizare și acceptare a Bitcoin și a altor cripto-valute. Această alocare de 3% din profiturile Bitcoin de la Overstock la răspândirea conștientizării cripto-monede se adaugă la 10% din profitul Bitcoin pe care compania îl deține deja. Patrick Byrne păstrează câteva milioane de dolari din banii săi personali și în Bitcoin. Coindesk a raportat că această decizie a Overstock a fost foarte nouă și că implementarea acesteia nu va avea loc decât în ​​câteva luni și că un anunț oficial al Overstock ca o companie întreagă nu va veni până cândva în septembrie.

Overstock este unul dintre cei mai mari retaileri online, dacă nu chiar cei mai mari, din lume, care acceptă Bitcoin ca mijloc legitim de plată. La fel ca Amazon, Overstock oferă o gamă largă de produse de vânzare, de la cărți la mobilier de uz casnic, toate acestea putând fi achiziționate folosind Bitcoin. Fiind un concurent direct la Amazon, decizia Overstock de a accepta Bitcoin în urmă cu câteva luni a adus o mare presiune din partea clienților Amazon accepta Bitcoin de asemenea. Cu toate acestea, Amazon a respins până acum orice sugestie de acceptare a Bitcoin. Astfel, Overstock are în esență piața valutară digitală înclinată în ceea ce privește vânzarea cu amănuntul generală online.

Fiind cel mai mare retailer online care acceptă Bitcoin, Overstock a primit o cantitate substanțială de profit Bitcoin, în raport cu mărimea economiei Bitcoin. De la sfârșitul lunii mai, Overstock a primit venituri de 1,6 milioane de dolari din vânzările în Bitcoin. Compania se așteaptă să câștige cel puțin 10 milioane de dolari până la sfârșitul primului an de acceptare a Bitcoin. Dacă Overstock îndeplinește proiecția profiturilor Bitcoin de 10 milioane de dolari până la sfârșitul anului, aceasta va însemna că compania va dona 300 de mii de dolari către organizațiile de advocacy pentru Bitcoin. În funcție de cât de mult se apreciază valoarea Bitcoin până la sfârșitul anului, acel 3% ar putea ajunge să fie în valoare de chiar mai mult de 300 de mii de dolari.

Potrivit lui Patrick Byrne, peste 4.300 de clienți au folosit Bitcoin de când Overstock a început să îl accepte ca plată. Byrne a mai spus că clienții Bitcoin tind să facă achiziții mai scumpe decât clientul mediu care folosește moneda fiat. Byrne a făcut un anunț suplimentar la convenția Bitcoin în Beltway că Overstock intenționează să-și extindă profitul Bitcoin câștigând potențialul prin extinderea acceptării sale Bitcoin către clienții internaționali, adică clienți din afara Statelor Unite, în viitorul apropiat. Această extindere a acceptării Bitcoin către clienții internaționali va însemna și mai multe profituri Bitcoin pentru Overstock, ceea ce înseamnă că 3% care vor merge către grupurile de advocacy pentru Bitcoin vor fi o cantitate și mai mare de bitcoin.

Programul de advocacy Bitcoin al Overstock și impactul asupra prețului Bitcoin

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Fiind un anunț atât de proaspăt, orice tip de analiză asupra impactului pe care programul Overstock de advocacy Bitcoin îl poate avea asupra Prețul Bitcoin este pură speculație. Cu toate acestea, o astfel de speculație asupra acestui anunț produce niște posibilități foarte reale. Dacă programul Overstock face diferența și duce la mai multe companii care acceptă Bitcoin ca mijloc de plată, atunci prețul Bitcoin ar putea foarte bine să crească ca urmare.

Să presupunem că Overstock își îndeplinește proiecția de 10 milioane de dolari până la sfârșitul anului 2014. Că 300 de mii de dolari donați unor organizații dedicate exclusiv răspândirii conștientizării Bitcoin va face o diferență substanțială în abilitățile acestor organizații de a face publicitate și de a ajunge la potențiali acceptanți de Bitcoin. Ce se întâmplă dacă, în 2015, Overstock primește 15 milioane de dolari sau 20 de milioane de dolari în profit Bitcoin? Apoi, vor fi donate și mai multe acestor organizații.

În tot acest timp, aceste organizații vor lucra cu sârguință pentru a face companiile din întreaga lume să accepte Bitcoin. Cu cât mai multe companii accepta Bitcoin, conștientizarea și acceptarea ar trebui să crească în continuare într-un ritm exponențial și, ca urmare, cererea va crește. Astfel, prețul Bitcoin ar trebui să crească substanțial, în funcție de cât de reușite au aceste organizații în utilizarea donațiilor Overstock pentru a contribui la răspândirea conștientizării criptomonedelor și a acceptării Bitcoin. Desigur, nu vom afla cât de mult va câștiga profitul Bitcoin Overstock până la sfârșitul anului. Cu toate acestea, dacă tendința ascendentă pe termen lung a Bitcoin continuă, ne putem aștepta să vedem profiturile Bitcoin ale Overstock continuând să crească și, astfel, contribuția lor ar putea deveni destul de substanțială.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map