Pogoji uporabe

Dobrodošli na 99bitcoins.com („Spletna stran“).

UPORABA SPLETNEGA MESTA

 1. Spletno mesto lahko uporabljate izključno za zasebne in osebne namene. Spletnega mesta ali katere koli njegove vsebine ne smete uporabljati komercialno.
 2. Za uporabo naše spletne strani morate biti stari najmanj 18 let. Z uporabo našega spletnega mesta in strinjanjem s temi pogoji uporabe jamčite in dokazujete, da ste stari vsaj 18 let.
 3. Naše spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo našega spletnega mesta in strinjanjem s temi pogoji uporabe soglašate z uporabo piškotkov v skladu s temi pogoji naše politike zasebnosti.

VSEBINA UPORABNIKA

 1. Spletno mesto uporabnikom omogoča pošiljanje in objavljanje komentarjev in vsebin na različnih mestih (“Vsebina“). Sami prevzemate izključno odgovornost za svojo vsebino in za posledice njene objave.
 2. Vsebina, ki jo predložijo uporabniki, ne odraža stališč o spletnem mestu. Objava vsebine ne jamči za njeno veljavnost, zanesljivost, natančnost, zakonitost ali pa je posodobljena. 

PREPOVEDANE DEJAVNOSTI

 1. Kakršna koli vsebina in informacije na spletnem mestu katere koli vrste (vključno z, vendar ne omejeno na podatke, besedilo, fotografije, grafike, video itd.) So last nas. Strinjate se, da ne boste drugače spreminjali kopiranja, distribucije, prenosa, prikazovanja, izvajanja, reprodukcije, objave, licenciranja, ustvarjanja izpeljanih del, prenosa, prodaje, ponovne prodaje ali kakršne koli druge uporabe, razen zasebnega branja. Poleg tega se strinjate, da ne boste:
 • Spletno mesto ali njegovo vsebino uporabljajte v komercialne namene;
 • Dostop, nadzor ali kopiranje katere koli vsebine ali informacij na spletnem mestu z uporabo katerega koli robota, pajka, strgala ali drugih avtomatiziranih sredstev ali kakršnega koli ročnega postopka za kakršen koli namen brez našega izrecnega pisnega dovoljenja;
 • “Okvir”, “zrcalo” ali kako drugače vključiti kateri koli del spletnega mesta v katero koli drugo spletno stran brez našega predhodnega pisnega dovoljenja.
 • Zmanjša ali krši lastniške pravice nas ali drugih, vključno z, vendar ne omejeno na avtorske pravice in blagovne znamke;
 • Dodajte katero koli vsebino, ki ogroža človekovo varnost, zasebnost, varnost ali zdravje;
 • Dodajte kakršno koli Vsebino, ki identificira druge osebe, ne da bi pri tem privolili v razkritje njihovih osebnih podatkov ali v zvezi z mladoletniki in jih identificirali, njihove osebne podatke ali njihov naslov in kontaktne podatke;
 • Dodajte kakršno koli vsebino, ki je nezakonita, obrekljiva, klevetniška ali posega v zasebnost drugih;
 • Dodajte kakršno koli vsebino, ki je nadležna, žaljiva, grozeča ali vulgarna;
 • Dodajte kakršno koli vsebino, za katero je značilen ali spodbuja rasizem ali nezakonito diskriminira na podlagi rase, porekla, narodnosti, narodnosti, vere, spola, poklica, spolne usmerjenosti, bolezni, telesne ali duševne okvare, vere, političnega pogleda ali ekonomski razred;
 • Dodajte katero koli vsebino, ki spodbuja ravnanje, ki bi se štelo za kaznivo dejanje ali povzroča civilno odgovornost ali druge tožbe;
 • Dodajte kakršno koli vsebino, ki promovira piramidne sheme, verižna pisma ali moteča komercialna sporočila ali oglase ali kar koli drugega, kar je prepovedano z zakonom ali v skladu s temi pogoji;
 • Dodajte katero koli vsebino, ki vsebuje promocije, politične kampanje, oglaševanje, tekmovanja, žrebanja ali nagovarjanja;
 • Dodajte katero koli vsebino, ki vsebuje viruse, poškodovane podatke ali druge škodljive, moteče ali uničujoče datoteke;
 • Dodajte katero koli vsebino, ki lažno izraža ali nakazuje, da to vsebino sponzoriramo ali podpiramo mi.
 • Dodajte kakršno koli vsebino, ki po naši edini presoji (a) krši prejšnje pododdelke tega sklepa, (b) je sporna, (c) ki omejuje ali onemogoča kateri koli drugi osebi, da uporablja ali uživa na spletnem mestu, ali (d) ki nas lahko izpostavi , naše podružnice, uporabniki ali kdorkoli, povezan z nami, do kakršne koli škode ali odgovornosti katere koli vrste.
 1. Ne prevzemamo odgovornosti in ne prevzemamo nobene odgovornosti za kakršno koli vsebino, ki ste jo objavili, shranili ali naložili vi ali katera koli druga tretja oseba, ali za kakršno koli izgubo ali škodo na njej, prav tako nismo odgovorni za napake, obrekovanje, obrekovanje, obrekovanje, opustitve, lažnosti, nespodobnost, pornografija, kletvice ali katera koli druga sporna vsebina kakršne koli vrste, s katero se lahko srečate.
 2. Kot ponudnik tega spletnega mesta nismo odgovorni za kakršne koli izjave, predstavitve ali vsebino, ki jih na spletnem mestu zagotavljajo njeni uporabniki. Čeprav nismo dolžni pregledati, urediti ali nadzorovati nobene vsebine, objavljene na spletnem mestu ali distribuirane prek njega, si pridržujemo pravico in po popolni presoji preučimo vsebino pred objavo ali po njej, preprečimo objavo neprimerne ali drugače neustrezne ali zmotno vsebino ali odstranite takšno vsebino po objavi, kot se nam zdi primerno (tudi kadar ta vsebina ne krši teh pogojev). Vendar običajno ne uporabljamo svoje pravice za spremljanje vsebine in to le v redkih primerih.
 3. Pridržujemo si lastno diskrecijsko pravico pri določanju, katera vsebina bo objavljena, trajanju objave, njenem mestu, oblikovanju in kateri koli drugi zadevi v zvezi z objavo vsebine na spletnem mestu. Ne jamčimo, da bo vsa vsebina objavljena na splošno ali za kratek čas.
 4. Če se zavedate kršitve vaše blagovne znamke ali naše blagovne znamke, vaše vsebine ali katere koli vaše pravice, nam to sporočite po e-pošti na [e-pošta zaščitena].
 5. Vsaka uporaba spletnega mesta, ki krši zgoraj navedeno, krši te pogoje in lahko med drugim povzroči ukinitev ali začasni odvzem vaših pravic do uporabe spletnega mesta ali odziva nanj.

PLAČILO ZA STORITVE IN OMEJENE STORITVE

 1. Pridržujemo si pravico, da kateri koli del ali storitev na spletnem mestu spremenimo v plačljivo storitev in tako omejimo dostop do določenih delov spletnega mesta, razen če nam plača določena pristojbina (podrobno navedena na spletnem mestu).
 2. Nadalje si pridržujemo pravico do omejitve dostopa do drugih delov spletnega mesta ali celotne spletne strani po lastni presoji.

AVTORSKE PRAVICE IN INTELEKTUALNA LASTNINA

 1. Vse pravice intelektualne lastnine na spletnem mestu in na njem, vključno s kakršnimi koli članki, besedilom, grafiko in vsemi drugimi deli, kot so avtorske pravice, blagovne znamke itd., Bodisi izključna lastnina ali licenca za nas. Spletno mesto je med drugim zaščiteno z izraelskim zakonom o avtorskih pravicah iz leta 2007, Singapurskim zakonom o avtorskih pravicah iz leta 2006 ali z določbami, ki jih predpisuje kateri koli drug ustrezen zakon v Izraelu, Singapurju in v tujini..
 2. Kopiranje, distribucija, javno prikazovanje, ponujanje javnosti, prenos javnosti, spreminjanje, prilagajanje, obdelava, ustvarjanje izpeljanih del, prodaja, zakup ali uporaba na kakršen koli drug način, razen za zasebni pregled, katerega koli dela spletnega mesta na kakršen koli način ali sredstva brez našega predhodnega pisnega soglasja so strogo prepovedana.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI IN GARANCIJE

 1. VSEBINA SPLETNEGA MESTA IN VSE POVEZANE INFORMACIJE, IZDELKI IN STORITVE, OBJAVLJENE NA SPLETNI STRANI, LAHKO VSEBUJEJO NETOČNOSTI ALI NAPAKE. NE ZAGOTOVLJAMO NJIHOVE TOČNOSTI IN ODREČIMO VSE ODGOVORNOSTI ZA KAKRŠNE NAPAKE ALI DRUGE NETOČNOSTI V ZVEZI Z INFORMACIJAMI IN OPISI, PRIKAZANIMI NA SPLETNI STRANI. TAKE NAPAKE IN ODPUSTI SO NEDODEŽENI VSEH SKUPNOSTNIH STORITVAH, KI OBDELAJO OBJAVE UPORABNIKOV IN INFORMACIJE, KI JIH SO NAMENILE. SPLETNA STRAN VAM JE NAMENJENA NA PODROČJU “KOT JE”, KI JIH NE SMETE UPORABLJATI V NAKOLI OD OSEBNEGA SPLOŠNEGA OBRATOVANJA (POSEBNO NI PODLAGA ZA KAKRŠNO NALOŽBO V BITCOIN ALI V KAKRŠNIH DRUGIH TEHNOLOGIJAH, PODROBNOSTIH IZDELKA ALI IZDELKA ).
 2. NE PREDSTAVLJAMO O PRIMERNOSTI INFORMACIJ, VSEBINE, PODATKOV, IZDELKOV IN STORITEV, KI SO NA SPLETNEM MESTU V KATERIHKOLI NAMENI, IN VKLJUČITEV ALI PREDLOŽITEV KOTERIH IZDELKOV ALI STORITEV NA SPLETNEM MESTU NE VSEBUJE NIKOLI PREDLOGE IZDELKA ALI STORITVE ZDA. VSE TAKO SO NAVEDENE “KOT SO” IN “KOT SO NA VOLJO” BREZ KAKRŠNEGA koli JAMSTVA. ODPOVEDAMO VSEH JAMSTEV IN POGOJEV, DA SPLETNA STRAN, NJEGOVI STREŽNIKI ALI E-poštni naslovi, poslani od nas, ne vsebujejo virusov ali drugih škodljivih komponent. S tem SE ODPOVEDAMO VSEH JAMSTEV IN POGOJEV GLEDE NA TE INFORMACIJE, PROGRAMSKO OPREMO, IZDELKE, PODATKE, DELA IN STORITVE, VKLJUČNO VSE IMPLICIRANE GARANCIJE IN POGOJI ZA PRODAJO, USTREZNOST ZA POSEBNO NAMENO.
 3. V NIKOLI NE SMO (NAŠI URADNICI, DIREKTORJI IN PRIDRUŽENI) BITI ODGOVORNI ZA KAKRŠNEkoli neposredne, posredne, kaznovalne, naključne, posebne ali posledične škode, ki nastanejo ali na kakršen koli način povezane z vašim dostopom ali prikazom SPLETNA STRAN ALI Z ZAMOČJO ALI NEZMOGLJIVOSTJO DO DOSTOPA, PRIKAZOVANJA ALI UPORABE SPLETNEGA MESTA (VKLJUČNO, A NE OMEJENO, VAŠE ZANESLJENOSTI MNENJ, PRIKAZANIH NA SPLETNI STRANI; VSE KATERI RAČUNALNIŠKI VIRUSI, INFORMACIJE, PROGRAMSKA OPREMA, POVEZANE STRANI, IZDELKI IN STORITVE SPLETNA STRAN; ALI V DRUGEM MESTU, KI IZHAJAJO IZ DOSTOPA, PRIKAZOVANJA ALI UPORABE SPLETNEGA MESTA) ALI NA PODLAGI TEORIJE NEGLIGENCE, NAROČILA, ODŠKODNINE, STROGE ODGOVORNOSTI ALI DRUGAČ IN TUDI ČE JE PRIMERJANJE PREDLOŽENO ZA MOŽNOST.
 4. V VSAKEM PRIMERU BO VAŠE ENO POPRAVILO ODPRAVLJENO NA POPRAVEK TAKVIH NAPAK ALI NAPAK IN V SVETLOVIH USTREZNIH OBSTOJNOSTI.
 5. Poleg tega in brez odstopanja od zgornje klavzule ne bomo odgovorni za nobeno obliko odgovornosti, ki izhaja iz vašega zanašanja na ali v povezavi z uporabo vsebine komercialnih informacij, objavljenih na spletnem mestu.
 6. Ta omejitev odgovornosti odraža razporeditev tveganja med strankama. Omejitve, določene v tem oddelku, bodo veljale in veljale, tudi če se ugotovi, da katero koli omejeno sredstvo, določeno v teh pogojih, ni uspelo zaradi svojega bistvenega namena.

POVEZAVE IN TRGOVINSKE INFORMACIJE V PROGRAMSKI OPREMI

 1. V spletno mesto lahko vključimo oglase in / ali informacije komercialne narave. Vir takšnih informacij lahko izvira od nas ali od tretjih oseb. Ne moremo jamčiti za njegovo zanesljivost ali natančnost. Poudarjeno je, da oglaševanje ali objavljanje komercialnih vsebin ne predstavlja priporočila ali spodbude za nabavo oglaševanega blaga ali storitev.
 2. V kolikor spletno mesto vključuje povezave do storitev ali aplikacij, ki jih ne upravljamo in jih ne upravljamo, ne bomo odgovorni za nobeno obliko odgovornosti, ki izhaja iz vašega zanašanja na vsebino takšnih storitev in aplikacij ali kakršnih koli informacij, ki jih zagotavlja vključno z njihovo popolnostjo, natančnostjo, pravilnostjo ali posodobitvijo, vendar ne omejeno nanje. Ne bomo odgovorni za kakršno koli neposredno ali posredno škodo, denarno ali kako drugače, ki bi nastala zaradi vaše uporabe ali zanašanja na vsebino storitev, do katerih ste dostopali prek povezav na spletnem mestu.

SPREMEMBE SPLETNEGA MESTA

 1. Lahko delno ali v celoti in brez obveznosti predhodnega obvestila spremenimo, prilagodimo ali spremenimo spletno mesto (ali katero koli njegovo vsebino), obseg in razpoložljivost vsebin na spletnem mestu in kateri koli drugi vidik, povezan z Spletna stran. Od nas ne boste imeli nobenega zahtevka, pritožbe ali zahtevka za uporabo takšnih sprememb ali za napake, ki bi bile povezane s takšnimi spremembami.

PRENEHANJE STORITVE

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
 • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
 • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
 • Very high liquidity
 • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.
 1. Uporabo spletnega mesta lahko kadar koli prekinete in iz kakršnega koli razloga. O takšni odpovedi niste dolžni svetovati spletnemu mestu.
 2. Kadar koli lahko po lastni presoji začasno ali trajno prekinemo zagotavljanje spletnega mesta v celoti ali katerega koli njegovega dela.. 

UPRAVNO PRAVO IN PRISTOJNOST

 1. Te pogoje ureja izključno zakonodaja Singapurja, brez uveljavljanja kolizijskih načel. Za kakršen koli spor, zahtevek ali polemiko, ki izhaja iz, je povezan s temi pogoji ali je povezan s temi pogoji, bo spletno mesto ali njegova vsebina (na kakršen koli način) v izključni pristojnosti pristojnega sodišča v Singapurju.

OMEJITVE

 1. Če želite vložiti kakršen koli vzrok za tožbo proti nam, ki izhaja iz ali se nanaša na vaš dostop ali uporabo spletnega mesta, morate to storiti v roku dveh (2) let od dneva, ko ste izvedeli za kakršen koli takšen razlog. Če v navedenem roku ne boste vložili tožbe, bo trajno zastaral vzrok za tožbo, omejil vaš zahtevek in predstavljal vaše popolno in končno omajanje tožbe..

IZPOLNJENI POGOJI

 1. Ti pogoji skupaj z našo politiko zasebnosti (ki je tukaj vključena) predstavljajo celotne in popolne pogoje med vami in nami glede uporabe spletnega mesta.
 2. Če se v skladu z veljavno zakonodajo za kateri koli del teh pogojev ugotovi, da je neveljaven ali neizvršljiv, vključno z, vendar ne omejeno na zgoraj navedenimi omejitvami garancije in odgovornostjo, bo neveljavna ali neizvršljiva določba nadomeščena z veljavno in izvršljivo določbo. ki se najbolj ujema z namenom prvotne določbe, preostale določbe teh pogojev pa bodo še naprej veljale. 

NALOGA

 1. Lahko prenesemo, sklenemo pogodbe ali kako drugače obravnavamo svoje pravice in / ali obveznosti iz teh pogojev uporabe (s tem „Preneseno“), Ne da bi vas obvestili ali pridobili soglasja. Poleg tega se lahko katera koli vsebina ali baza podatkov, povezana s spletnim mestom, še naprej prenese na tretje osebe po naši izbiri in z vašo uporabo spletnega mesta se strinjate s tem.

KONTAKTIRAJ NAS

#CRYPTO BROKERSBenefits

1

eToro
Best Crypto Broker

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

2

Binance
Cryptocurrency Trading


VISIT SITE
 • ? Your new Favorite App for Cryptocurrency Trading. Buy, sell and trade cryptocurrency on the go
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

#BITCOIN CASINOBenefits

1

Bitstarz
Best Crypto Casino

VISIT SITE
 • 2 BTC + 180 free spins First deposit bonus is 152% up to 2 BTC
 • Accepts both fiat currencies and cryptocurrencies

2

Bitcoincasino.io
Fast money transfers


VISIT SITE
 • Six supported cryptocurrencies.
 • 100% up to 0.1 BTC for the first
 • 50% up to 0.1 BTC for the second
 1. Glede kakršnega koli vprašanja o spletnem mestu nas lahko kontaktirate prek strani »Pišite nam« na spletni strani ali z uporabo tega e-poštnega naslova – [e-pošta zaščitena]. Po najboljših močeh se bomo potrudili, da bomo vaše vprašanje takoj naslovili.

VARSTVO PODATKOV

kar zadeva podatke, zbrane na tej spletni strani, je 99bitcoins.com upravljavec podatkov.

Zaščita osebnih podatkov.

99bitcoins.com resno obravnava vprašanja zaščite in varnosti osebnih podatkov in jih bo obdeloval v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov in to pogodbo. Za zagotavljanje storitev lahko 99bitcoins.com obdeluje osebne podatke o uporabnikih in drugih, ki dostopajo do storitev.

Uporabo storitve ureja tudi Obvestilo o zasebnosti 99bitcoins.com. Preglejte naše Obvestilo o zasebnosti, saj vsebuje pomembne informacije o tem, kako zbiramo, obdelujemo in uporabljamo vaše osebne podatke v zvezi s storitvami. Obvestilo o zasebnosti je na voljo tukaj

https://99bitcoins.com.com/privacy-policy/

»Osebni podatki« so podatki v zvezi z določeno ali določljivo fizično osebo.

VRSTE OSEBNIH PODATKOV, KI JIH ZBIRAMO IN UPORABLJAMO:

 • E-pošta in javni Bitcoin naslov
 • Tehnične informacije (naslov IP, operacijski sistem in vrsta brskalnika)

99bitcoins.com lahko imenuje podizvajalca (podizvajalca) za obdelavo vseh osebnih podatkov, obdelanih v povezavi s to pogodbo (zaščiteni podatki), in zagotovi, da za katerega koli podizvajalca veljajo enake obveznosti v zvezi s takšnim Zaščiteni podatki, kot jih vsebuje ta klavzula.

Brez poseganja v splošnost te klavzule v zvezi z zaščitenimi podatki, razkritimi 99bitcoins.com v zvezi s to pogodbo (in ne glede na to, ali jih razkrije stranka, posamezniki, na katere se nanašajo osebni podatki ali kako drugače), 99bitcoins.com zagotovi, da:

 • pri obdelavi zaščitenih podatkov v celoti upošteva načela varstva podatkov;
 • zaščitene podatke obdeluje samo za namene, ki jih o njih obvesti stranka in / ali zadevni posamezniki, na katere se nanašajo osebni podatki;
 • upošteva takšne postopke in politike, o katerih se pogodbenici lahko občasno dogovorita;
 • ne bo in bo zagotovil, da njegov podizvajalec brez ustrezne zaščite ne bo pošiljal zaščitenih podatkov (niti katerega koli njihovega dela) izven evropskega gospodarskega prostora;
 • vzdržuje ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe (vključno z, vendar ne omejeno na, ustrezne politike, sporočene zaposlenim, upravljanje in pregled stalne skladnosti in učinkovite varnostne ukrepe) za ustrezno zaščito osebnih podatkov pred naključnim ali nezakonitim uničenjem, izgubo, spreminjanjem, nepooblaščenim razkritjem ali dostop do osebnih podatkov.

99bitcoins.com ima vzpostavljen program za informacijsko varnost (»Varnostni program«), ki ima upravna, tehnična in fizična varovala, ki ustrezajo njegovi velikosti in zapletenosti, naravi in ​​obsegu njegovih dejavnosti ter občutljivosti podatkov o strankah, ki se prenašajo ali prejemajo v povezava s to pogodbo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map