Prima piață Bitcoin bazată pe broker din lume de Coinfloor

Atunci când se ocupă de monede fizice, majoritatea investitorilor vă vor spune că două lucruri sunt de cea mai mare importanță pentru ei: un broker experimentat și garanția tranzacțiilor sigure cu șanse minime de pierdere prin fraudă sau furt. Este de așteptat ca și investitorii în valute virtuale să aibă nevoie de același nivel de expertiză și securitate, pentru că, în final, sunt bani.

Ca răspuns la nevoia de mai sus, Coinfloor, Cea mai mare bursă Bitcoin din Londra lansează o piață revoluționară susținută de bursă pentru Bitcoin. Se numește Coinfloor Market, se bazează pe Coinfloor Exchange și va oferi investitorilor din Marea Britanie un mediu sigur, peer-to-peer în care să cumpere Bitcoin. Potrivit MarketWatch, Coinfloor a recrutat recent unii dintre cei mai buni brokeri Bitcoin din Marea Britanie pentru a înființa această piață, precum și pentru a accelera adoptarea monedei Bitcoin în întreprinderile de investiții obișnuite. Potrivit lui Mark Lamb, CEO Coinfloor, „Coinfloor este prima instituție din industria Bitcoin care reflectă o rețea descentralizată de brokeri susținută de un schimb centralizat”. În ultimii ani, Coinfloor a crescut rapid într-una dintre cele mai lichide piețe din lira sterlină la Bitcoin.

Ce va oferi Coinfloor?

S-a confirmat că Coinfloor va oferi investitorilor prima componentă esențială importantă pentru un investitor, dar ce-i cu a doua – un broker cu experiență care va face să investească în Bitcoin în valoare de el? Coinfloor se ocupă și de asta. Compania a colaborat cu Estonian Bank LHV pentru a le permite să proceseze investiții. În plus, este furnizată o interfață directă cu brokeri Coinfloor Market informați. Investitorii pot fi siguri că toți brokerii implicați în această inițiativă revoluționară sunt analizați personal pentru a se asigura că respectă și tranzacționează în conformitate cu standardele impecabile pentru care este cunoscut Coinfloor. Acest proces de verificare este rafinat în mod constant. Coinfloor investighează, de asemenea, afacerile private ale brokerilor și stabilește o relație personală cu fiecare broker. Unul dintre brokerii profesioniști ai Coinfloor Market, Peter Wood sau, mai bine cunoscut online ca y3peto, a confirmat siguranța și ușurința utilizării Coinfloor Market, precum și faptul că este foarte dornic să își stabilească afacerea în colaborare cu Coinfloor. De asemenea, este entuziasmat de selecția sa, afirmând că aceasta reprezintă o recunoaștere a muncii sale ca broker Bitcoin. Brokerii aleși au devenit cei 21 de membri fondatori ai Coinfloor Market. De asemenea, au semnat un acord de broker Bitcoin în care se angajează să respecte standardele discutate mai sus. Acest acord este foarte similar cu Acordul Buttonwood, care este baza pe care se bazează bursa din New York. Acest lucru este semnificativ, întrucât bursa s-a confruntat cu provocări similare cu cele pe care le au astăzi piețele Bitcoin.

Investitorilor Bitcoin li se va garanta următoarele lucruri atunci când utilizează Coinfloor Market:

 • Utilizarea schimbului Coinfloor pentru transmiterea directă a prețurilor de conversie Bitcoin în lire sterline și invers
 • Stocarea sigură a Bitcoin-ului lor, utilizând mai multe niveluri de securitate criptată și seifuri subterane
 • Prețuri de schimb corecte
 • Mediu prietenos cu investitorii, bazat pe broker
 • Serviciu foarte personalizat

Pașii sunt simpli

Deși ne-am aștepta ca procesul să se implice în acest nou sistem, deoarece investitorul ar fi complex și lung, nu este deloc cazul. Trebuie parcurși doar câțiva pași de bază, iar unchiul lui Bob! Pașii pot fi expuși pe scurt după cum urmează:

 • Înregistrați-vă ca nou investitor folosind adresa de e-mail și alegând o parolă
 • Alegeți un broker Bitcoin cu care credeți că veți putea construi o relație financiară puternică și de încredere, mai ales dacă intenționați să faceți din acest mod de investiții o parte continuă a afacerilor dvs.
 • Adresa de e-mail pe care ați furnizat-o va trebui confirmată
 • După confirmarea de mai sus, trebuie să configurați o autentificare cu doi factori; încărcați o fotografie de identitate validă și dovada de reședință

Acum sunteți gata să investiți în Bitcoin!

Procesul de cumpărare este la fel de simplu. Practic, transferați suma produsului Bitcoin brut în contul bancar al brokerului dvs. – 20 de lire sterline este suma minimă necesară. Prin urmare, nu este necesar să depuneți prin transfer bancar internațional. După ce ați transferat banii, schimbul Coinfloor obține Bitcoin direct în contul Coinfloor. Cu toate acestea, este păstrat în garanție până când brokerul a confirmat că a primit depozitul dvs. și se stabilește că nu au apărut alte probleme în timpul tranzacției. Nu poate fi mai ușor de atât.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
 • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
 • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
 • Very high liquidity
 • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map