Ripple Implosion

Alt kovanec, znan kot Valovanje(XRP) je močno prizadela njegovo vrednost, potem ko je eden od njenih razvijalcev, Jed McCaleb, objavil svoje načrte za prodajo svojega osebnega lastništva Ripple v prispevku na forumskem forumu. McCaleb je znana osebnost v svetu kripto valut in začetni razvijalec Ripple, projekta, ki ga financirajo iz silicijeve doline, po mnenju mnogih najboljši kandidat za Bitcoin zaradi množičnega financiranja s strani podjetij.

McCaleb je v svoji šokantni napovedi dejal: »Ker neizmerno spoštujem člane skupnosti in želim biti pregleden, to javno objavim, preden začnem. Torej samo fyi. ” Člani foruma so izrazili svoje razočaranje in šok, nekateri pa so celo dvomili o verodostojnosti objave. G. McCaleb se je vrnil na forum in izjavil, da bo z digitalno denarnico z zelo velikim stanjem XRP plačal majhno plačilo, tako da bodo lahko drugi s podpisom preverili. Da bi razblinili dvome o njegovi identiteti in namerah, kot je navedeno v prispevku.

Ripple – edinstven alt kovanec s potencialom

Podobno kot prvotna decentralizirana kripto valuta Bitcoin, tudi Ripple omogoča, da se transakcije izvajajo z verigo blokov. Toda tu se podobnosti v primerjavi končajo. Bitcoin uporablja dražji in energetsko zahtevnejši postopek za preverjanje vseh transakcij v svoji verigi blokov, tako da rudarji k procesu prispevajo s svojo močjo razpršitve.

Rippleov sistem se v tem pogledu močno razlikuje. Z uporabo „prehodov“, oblikovanih v okviru njihovih partnerstev s tretjimi osebami, kot so banke, oddajniki denarja in tuje borze, ti prehodi tvorijo mrežo za odobritev transakcij iz Rippleove uporabniške baze. Funkcije valovanja delujejo kot mehanizem za partnerje in uporabnike. Transakcije so potrjene in se z njimi trguje za IOU, določene v nacionalnih valutah, tako da lahko uporabniki po vsem svetu poceni zamenjajo denar, ne da bi ga pošiljali po okorni in dolgotrajni infrastrukturi mednarodnega bančnega sistema. Ta stroškovno učinkovitejša metoda je bila zelo cenjena kot naslednja najboljša inovacija v finančnem sektorju, kjer so mnogi razočarani zaradi številnih in težavnih procesov, povezanih z globalnimi transakcijami..

Ripple je eden redkih alt kovancev, ki jim je uspelo pridobiti podporo velikih vlagateljev in zneske kapitalskih naložb. Njegov privlačnost je vlagatelje pritegnil prek tveganih kapitalističnih podjetij, kot sta Lightpeed Venture Partners in Google Ventures, s prispevki v višini približno 6,5 milijona dolarjev. To se pogosto ne ponovi pri drugih alt kovancih, ki se morajo zanašati na tehnološke izboljšave in nove dosežke, da bi ujeli investicijo iz vrst povprečnega navdušenca nad kripto..

Nadzor škode

Oster padec v četrtek po šokantni napovedi gospoda MacCaleba je bil uničujoč 65-odstotni padec vrednosti Ripplea.

Razvojna skupina in vodje projektov v XRP se želijo spoprijeti z nezadovoljstvom vlagateljev XRP – mnogi so zaskrbljeni nad tem, kako se je zdelo, da je struktura podjetniške esque spustila žogo pri odločanju, koliko XRP so razdelili in imeli ključni člani, kot je Jeb McCaleb.

Eden od soustanoviteljev XRP, gospod Arthur Britto, je poskušal razbremeniti situacijo in ublažiti pomisleke vlagateljev v odboru foruma v lasti podjetja..

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

“Slišali in delili smo vašo zaskrbljenost glede dodelitve ustanoviteljev XRP,” je v objavi v imenu podjetja zapisal gospod Britto. “Pred današnjim dnem smo delali na načrtu zaklepanja ustanoviteljev XRP … Lahko ste prepričani, da se takšen damping ne bo zgodil pri drugih soustanoviteljih.” G. Britto je še dodal, da „kratkoročna cena XRP ne ovira naše sposobnosti za izvajanje vizije. Naše podjetje je dobro financirano. Nismo odvisni od XRP. “

Trenutno ni potrjeno glede prihodnjih načrtov gospoda McCaleba, zelo iskanega talenta v kripto svetu. Poleg Ripplea je g. McCaleb znan tudi po tem, da dela tudi na drugih projektih, ki niso povezani s projektom. Če so njegovi pretekli dosežki znak njegove poslovne sposobnosti, lahko domnevamo, da bodo njegova nova prizadevanja v prihodnosti vsaj malo znana. Pred ustanovitvijo podjetja Ripple je gospod McCaleb ustanovil tudi zdaj zloglasno borzo Bitcoin Mt. Gox leta 2010, ki ga je pozneje prodal Marku Karpelesu, obleganemu izvršnemu direktorju, ki je bil zaradi različnih obtožb pred njim sprožen sodni postopek. Mt. Gox je propadel konec leta 2013, leta 2014 pa zaprosil za zaščito pred stečajem.

Na različnih kripto povezanih podreditsih je prišlo do navala vlagateljev XRP, ki so želeli vstopiti v druge naložbe, kot je Reddcoin, Dogecoin, Karma in celo Darkcoin. To so vlagatelji, ki menijo, da so zaradi nadzora dela vodstva XRP ostali v roki. Mnogi si želijo zajahati valove uspeha, ki jim je naklonjen Darkcoin. Na kripto izmenjavi Mintpal je 57-odstotno povečanje privedlo do tega, da so mnogi vlagatelji ugibali, ali je to naslednji velik podvig v kripto svetu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map