Utilizatori Google și Bitcoin: Când va integra Google BTC?

Utilizatorii Google sunt mai predispuși să folosească Bitcoin decât persoana ta obișnuită. Cu toate acestea, nu mă refer la fiecare persoană care folosește Google pentru a căuta pe internet, deoarece ar include o porțiune foarte mare din populația lumii. Când spun Utilizatori Google, mă refer la un anumit grup de persoane.

Utilizatori Google: cine sunt ei?

Utilizatorii Google sunt persoane care utilizează o gamă largă de servicii ale gigantului tehnologic. Este ușor de văzut de ce, ca Google+, Google Apps, Google Drive, Gmail, Google Maps și multe alte servicii etichetate Google pot fi destul de utile. Persoanele cu experiență în tehnologie și antreprenorii (și în special antreprenorii cu experiență în tehnologie) le folosesc pentru a crește productivitatea, pentru a-și gestiona programele și pentru o varietate de alte facilități. Persoanele care preferă Android în locul iOS folosesc în general serviciile Google pe telefoanele lor și probabil folosesc cel puțin Gmail și Google Drive în afara acestora. În general, o porțiune foarte mare din generația milenară a crescut, Google jucând un rol important în viața lor și este a doua natură pentru ei să folosească serviciile oferite de Google.

Aceasta nu este o listă cuprinzătoare de utilizatori Google, dar aceste grupuri sunt unii dintre cei mai evidenți utilizatori ai serviciilor.

Cum știu că este mai probabil ca utilizatorii Google să utilizeze Bitcoin?

Antreprenorii sunt mai predispuși să folosească Bitcoin sau vezi potențial în el, ceea ce are sens, deoarece tind să fie primii care adoptă tehnologia. Oamenii cu cunoștințe tehnice sunt mai predispuși să folosească Bitcoin … grupul de bază al primilor utilizatori Bitcoin erau dezvoltatorii, hackerii și profesioniștii care lucrează în diverse domenii legate de computer. Milenialii sunt mai predispuși să folosească Bitcoin, pur și simplu pentru că Milenialii sunt mai predispuși să folosească noi tehnologii și sunt neîncrezător în guvern.  În cele din urmă, utilizatorii Android preferă mai mult tehnologia open source, întrucât aceasta este una dintre puncte de vânzare ale sistemului de operare Android.  Toate aceste puncte s-au dovedit a fi adevărate, într-un fel sau altul, și pot fi observate întâmplător în Comunitatea Bitcoin.

Aceasta înseamnă că majoritatea indivizilor din aceste grupuri folosesc Bitcoin? Nu deloc. Este foarte puțin probabil. Cu toate acestea, aș paria că cel puțin jumătate din comunitatea Bitcoin se încadrează într-una dintre aceste categorii, chiar dacă ignorați utilizatorii Android (deoarece dispozitivele Android sunt extrem de comune).

Dacă utilizatorii Google acceptă Bitcoin, de ce Google nu l-a integrat?

Aceasta este adevărata întrebare. Cu Recenta acceptare a Bitcoin de către Microsoft, urmată de Time, Inc., și precedat de companii precum Suprastoc, Dell, Tiger Direct, Newegg, Shopify, și multe altele, se pare că Google ar putea întârzia la petrecere. Desigur, Google și-a exprimat interesul pentru Bitcoin în trecut. Mai recent, a Bancomatul Bitcoin a fost instalat în campusul Google Londra.  Ambele evenimente arată că Google are un fel de planuri pentru Bitcoin, iar utilizatorii Google au solicitat integrarea Bitcoin în mod repetat de ani de zile. Din păcate, au fost lansate foarte puține informații despre modul în care pot folosi moneda, sau chiar dacă vor folosi Bitcoin în sine.

Este foarte posibil ca Google, care oferă deja Google Wallet, să studieze pur și simplu Bitcoin pentru a afla cum să integreze avantajele monedei în propriul lor sistem de plăți. Cu toate acestea, cu problemele recente legate de Apple Pay, impreuna cu PayPal adoptă încet Bitcoin, și ștampila gigantică de aprobare Microsoft, va deveni dificil pentru gigantul tehnologic să continue să se blocheze.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Potențialul Google de a îmbrățișa Bitcoin

Dacă Google ar ieși mâine și ar îmbrățișa Bitcoin în mod public, atunci utilizatorii Google s-ar bucura, sunt sigur. Acestea fiind spuse, bucuria ar fi doar vârful aisbergului. Puterile care lucrează acum cu Bitcoin valorează deja multe, de multe ori capacitatea de piață a întregii oferte de Bitcoin, dar fără Google, ceva nu se simte bine. De ani de zile, Google a fost lider în tehnologia futuristă, de la autoturisme, la algoritmi semi-conștienți.  Proiecte ca acestea sunt cele care inspiră utilizatorii Google și influențează cursul unei game largi de industrii. Fără sprijinul lor deschis pentru Bitcoin, lumea tehnologiei se simte împărțită.

Așadar, în calitate de utilizator Google, aș dori să spun ceva companiei pe care am admirat-o de când motorul de căutare era la începuturi:

Vă rog, acceptați Bitcoin. Alătură-te nouă și ajută la construirea infrastructurii de care are nevoie lumea mondială digitală.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map