Vești proaste pentru Bitcoin: Task Force din SUA va lansa „Bitcoin Rulebook”

Disclaimer: opiniile acestui autor nu reflectă opiniile coinbrief.net.

Recent, s-a anunțat că un grup operativ din SUA, format din autorități de reglementare federale, se pregătește să lanseze un „Bitcoin carte de reguli ”care va„ proteja utilizatorii de monedă virtuală de fraude fără a sufoca tehnologia incipientă ”. În timp ce unii salută acest anunț ca o veste bună pentru Bitcoin, susținând că va întări cripto-moneda prin protejarea utilizatorilor de fraude, anunțul este într-adevăr o evoluție negativă în comunitatea Bitcoin. Orice fel de reglementare Bitcoin îi va restricționa în mod necesar capacitatea de extindere, făcând astfel mai puțin probabilă înlocuirea sistemului de bani centralizați fiduciari.

Dezbaterea asupra regulamentului Bitcoin

De ce avem nevoie de o reglementare guvernamentală a Bitcoin în primul rând? Unii ar putea spune că avem nevoie de o astfel de reglementare pentru a preveni un alt colaps al schimbului, care amintește de recentul Mt. Gox dezastru. Cu toate acestea, piața a rezolvat deja această problemă de la sine, fără intervenția guvernului. Schimburile au luat imediat măsuri pentru a asigura securitatea fondurilor utilizatorilor lor, pentru a împiedica oamenii să își retragă banii din bursă. Acum, nu este foarte probabil să vedem o altă breșă de securitate similară cu cea a Mt. Gox. Dacă o facem, ar fi nevoie de multă abilitate pentru a rupe măsurile de securitate ale celor mai populare burse. Atât de mult încât un astfel de hacker sau hackeri ar fi probabil în măsură să ocolească orice măsură de securitate sau reglementări furnizate de guvern cu ușurință. Dacă părăsim piața pentru a opera de la sine, aceasta va dezvolta soluții la probleme mai repede decât guvernul și mai eficient decât guvernul. De fapt, piața poate rezolva probleme pe care consumatorii nici măcar nu le știu încă! Guvernele pot acționa numai retroactiv, în timp ce actorii de pe piață iau măsuri preventive pentru a-și proteja profiturile, ceea ce face ca toți participanții la piață să fie mai siguri și mai de succes.

Acum, nu au fost menționate reglementări specifice în acest recent anunț. Cu toate acestea, putem ghici, cu un grad corect de acuratețe, că această reglementare va viza operațiunile burselor Bitcoin, deoarece autoritățile de reglementare au menționat că au vizat să lase tehnologia reală a Bitcoin să rămână liberă, protejând în același timp consumatorii de fraudă. Singura modalitate de a „proteja” împotriva fraudei, fără a compromite tehnologia de bază Bitcoin, ar fi restricționarea libertății schimburilor. Impunerea oricăror tipuri de reglementări restrictive asupra burselor Bitcoin va face, fără îndoială, scumpirea rulării, limitând astfel concurența pe piață. Acest tip de reglementare privind uciderea concurenței deschide calea pentru ca monopolul să se ridice și să conducă piața cu un pumn de fier. Știm deja ce se poate întâmpla atunci când majoritatea activității de schimb este concentrată într-o firmă.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Regulamentul Bitcoin poate duce la monopoluri neloiale

Facilitarea monopolizării întreprinderilor unice pe o piață întreagă ne va pregăti cu siguranță pentru un alt dezastru asemănător cu Gox. Dacă monopolul bursier apare ca urmare a reglementărilor guvernamentale, atunci vom avea o firmă care este responsabilă pentru 100% din tranzacționarea bursieră în SUA fără a fi răspunzători în fața consumatorilor. Dacă tancurile de schimb, guvernul nu își va pedepsi managerii. Guvernul va salva bursa pentru a preveni un dezastru, iar bursa va continua să ne gestioneze banii iresponsabil.

Frumusețea pieței este că există întotdeauna opțiuni. În cazul în care o afacere eșuează sau nu satisface complet consumatorii, vor exista întotdeauna concurenți care să preia slăbiciunea. Acest tip de competiție este esența inovației. Este ceea ce conduce piața înainte. Este ceea ce face companiile responsabile în fața consumatorilor. Atunci când guvernele intervin, progresele pozitive pe piață sunt aproape întotdeauna încetinite sau oprite complet. De ce am vrea să facem asta schimburilor Bitcoin? În acest moment, schimburile sunt centrele activității Bitcoin. Deoarece există foarte puține locuri de muncă care plătesc în Bitcoin, singura modalitate pentru mulți oameni de a miza o creanță în comunitatea Bitcoin este de a cumpăra monede pe un schimb. Acest lucru oferă burselor o cantitate considerabilă de putere, ceea ce face o idee foarte proastă concentrarea acelei puteri într-un singur schimb sau într-un număr mic de firme, prin implementarea legislației restrictive..

Piața liberă este cea mai bună pentru Bitcoin

Aceste reglementări Bitcoin ar putea fi următoarea Net-neutralitate. Știm că Net-Neutralitatea va induce o uriașă monopolizare a pieței internetului, datorită faptului că firma cu cei mai mulți bani va putea zdrobi toți concurenții care nu sunt în măsură să suporte costul de a fi forțată să ofere viteze de conectare mai mici. Dacă guvernul SUA adoptă legislație pentru a reglementa schimburile Bitcoin, cu siguranță va deveni mult mai scump pentru schimburile mai mici, mai noi, pentru a concura cu schimburile mult mai mari și ferm stabilite..

Ce s-ar întâmpla dacă Japonia ar fi plasat reglementări asupra schimburilor japoneze în timpul Muntelui. Era Gox? Ce-ar fi dacă toate activitatea de tranzacționare valutară a fost forțată să intre în Gox ca urmare a reglementărilor restrictive? Accidentul ar fi fost mult mai mare și mult mai devastator. Să nu facem această greșeală acum că Bitcoin este și mai relevant. Cripto-moneda prosperă în descentralizare și a luat naștere din anarhie. Bitcoin nu are nevoie de un ham și, cu siguranță, nu are nevoie de un guvern național pentru a prelua frâiele. Nu avem nevoie ca guvernul să aibă grijă de noi sau să ne protejeze de Bitcoin, deoarece suntem mult mai rezistenți decât ne acordă guvernul. Lasă piața liberă să-și urmeze cursul. Libertatea va aduce mai multă prosperitate comunității Bitcoin decât centralizare a putut vreodată.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map